Καλεσμένη του Μιχάλη Κεφαλογιάννη βρέθηκε η Κατερίνα Γκαγκάκη στο νέο επεισόδιο της εκπομπής «Όλα για τη ζωή μας Vita» του MEGA, απόσπασμα της οποίας και προβλήθηκε πρώτα στο MEGA Καλημέρα. Σε αυτό, το έμπειρο τηλεοπτικό στέλεχος μίλησε από καρδιάς για τη μάχη με την κατάθλιψη που είχε κληθεί να δώσει από την εφηβική ηλικία.

Πιο συγκεκριμένα, η Κατερίνα Γκαγκάκη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είναι τόσο λάθος αυτή η έννοια που έχει ο κόσμος για την κατάθλιψη. Σου λέει, «τέτοια εξωστρέφεια, τέτοια ένταση, τέτοια χαρά, όλο χαμογελαστή είσαι… μα κατάθλιψη;». Κανένας όμως δεν φαντάζεται ότι αυτό δεν έχει καμία σχέση με αυτό το οποίο δείχνεις προς τα έξω. Για όνομα του Θεού».

«Ναι, πολλά χρόνια είχα κατάθλιψη και από πολύ μικρή. Και ευτυχώς είχα την τύχη, μάλλον, να έχω γονείς σε μια περίοδο πριν από αρκετά χρόνια – στην πραγματικότητα πριν από 30 χρόνια και παραπάνω – που τότε το αποδέχθηκαν όταν τους το είπε ένας άνθρωπος που με παρακολουθούσε».

«Δηλαδή, σκέψου πριν από 30 χρόνια να σου πουν ότι όλα αυτά που συμβαίνουν στο παιδί σου να συνδυάζονται και με κατάθλιψη. Δεν τέθηκε καν ζήτημα. Βέβαια και πήρα φαρμακευτική αγωγή και ανά περιόδους παίρνω. Για μένα όμως είναι ξεκάθαρο αυτό» συμπλήρωσε επίσης η Κατερίνα Γκαγκάκη στη νέα της συνέντευξη, η οποία και θα προβληθεί ολόκληρη το πρωινό του Σαββάτου στο Μεγάλο Κανάλι.