Υλικά

Ζωμό λαχανικών
400 γρ. κονσέρβα ψιλοκομμένες ντομάτες
100 γρ. κοφτό μακαρονάκι
350 γρ. λαχανικά που σας αρέσουν (κολοκυθάκι, σέλερι, κρεμμύδι, καρότο, πατάτα)
3 κουταλιές πέστο
Λίγο ελαιόλαδο
Παρμεζάνα, για το σερβίρισμα

Εκτέλεση

Σοτάρετε τα λαχανικά σε μια κατσαρόλα με το ελαιόλαδο, προσθέτετε τις ντομάτες, το πέστο, αρκετό νερό και ζωμό.
Ρίχνετε το μακαρονάκι, ανακατεύετε και σκεπάζετε το σκεύος.
Μόλις βράσουν πασπαλίζετε με την παρμεζάνα και σερβίρετε.

Πηγή: imommy.gr