Σοκάρουν όσα είπε στην απολογία της η 37χρονη βρεφοκτόνος που ζούσε στη Βέροια. Όπως υποστήριξε, εξοργίστηκε γιατί το -έξι μηνών- μωρό της δεν έπινε το γάλα του, βγήκε εκτός εαυτό και άρχισε να το χτυπά.

«Ξέρω ότι σκότωσα το παιδί μου αλλά δεν ήταν το παιδί μου εκείνη την ώρα αλλά κάτι άλλο. Έβλεπα ότι δεν έπινε το γάλα και άρχισα να γίνομαι βίαιη. Πίεσα με τα γόνατά μου την κοιλιά του. Δεν θυμάμαι να έκανα κάτι άλλο. Ντρέπομαι, θέλω να πεθάνω», ανέφερε, σύμφωνα με την εκπομπή «Live News» του Νίκου Ευαγγελάτου.

Μάλιστα, η 37χρονη αποκάλυψε ότι βιντεοσκόπησε τη στιγμή του φονικού για να έχει όπως είπε αποδείξεις πως σκότωσε τον βρικόλακα.

«Πήρα το κινητό μου και τράβηξα ένα βίντεο για να υπάρχει το ντοκουμέντο ότι σκότωσα τον βρικόλακα. Πήρα τηλέφωνο τον πατέρα μου και μετά την αδερφή μου για να έρθουν σπίτι να τους δείξω κάτι. Τους έλεγα “αν του δώσετε αίμα θα γίνει καλά”. Μετά την πράξη μου ήταν σαν να λύθηκαν τα μάγια. Βασανίζομαι όλες αυτές τις ημέρες».

Η 37χρονη υποστήριξε πως οι γονείς της την καταπίεζαν αν και όπως έχει γίνει γνωστό μετά το έγκλημα, ήταν οι μοναδικοί άνθρωποι που με αυτοθυσία προσπαθούσαν να βοηθήσουν στο μεγάλωμα των 3 παιδιών της.

«Δεν είχα βοήθεια από τους γονείς μου. Εκείνοι βοηθούσαν την αδερφή μου. Οι γονείς μου αν και λένε ότι με αγαπούν ήταν καταπιεστικοί απέναντί μου. Έφυγα από το σπίτι όταν αρραβωνιάστηκα. Έκανα το πρώτο μου παιδί το 2017. Πάντα ήθελα να κάνω οικογένεια και παιδιά επειδή προέρχομαι από πολύτεκνη οικογένεια».

«Το τελευταίο διάστημα έβλεπα πράγματα υπερφυσικά»
Η 37χρονη είχε διακόψει τους τελευταίους μήνες την φαρμακευτική της αγωγή και η κατάστασή της επιδεινώθηκε.

«Πήρα αγωγή για 6 μήνες και όταν σταμάτησα υποτροπίασα και σε αυτό συνέβαλε και η συμπεριφορά του πρώτου μου συζύγου. Ήταν εξυβριστικός και κακοποιητικός. Δεν σκέφτηκα όμως να τον καταγγείλω. Έπαιρνα ενέσιμη θεραπεία μια φορά το μήνα. Τον δεύτερο σύζυγο τον γνώρισα τον Μάιο. Ήθελε οικογένεια και παιδιά αλλά όχι εμένα. Ήταν και εκείνος κακοποιητικός και με είχε χτυπήσει όταν ήμουν έγκυος. Τον Σεπτέμβριο με χτύπησε στο πρόσωπο και έπαθα διάτρηση τυμπάνου. Έσπερνε διχόνοιες στα παιδιά μου. Δεν είχε ιδιαίτερο δέσιμο ούτε με τον γιο του. Κυρίως, η μάνα του με βοηθούσε. Ήταν αδιάφορος. Δεν ερχόταν να δει το παιδί».

Τα λόγια της 37χρονης συνοψίζουν εν πολλοίς τα σοβαρότατα ψυχιατρικά προβλήματα που αντιμετώπιζε.

«Το τελευταίο διάστημα έβλεπα πράγματα υπερφυσικά, έβλεπα τα 3 μου παιδιά με άλλα μάτια, πολύ πονηρά λες και ήταν κάτι μέσα τους. Εκεί που κοιμόμασταν χοροπηδούσε το κρεβάτι. Τα έλεγα στους γονείς μου αλλά δεν με πίστευαν. Μου έλεγαν να πάω σε ψυχίατρο γιατί δεν με καταλάβαιναν με αυτά που έλεγα».

Η 37χρονη έμεινε στο σπίτι μαζί με τα τρία παιδιά της, δίχως ιατρική βοήθεια. Με το έγκλημα που διέπραξε να συγκλονίζει το Μακρυχώρι Ημαθίας και ολόκληρη τη χώρα.

«Δεν κοιμόμουν και άρχισα να βλέπω πράγματα που οι άλλοι δεν αντιλαμβάνονταν. Καθόμασταν και τρώγαμε και εγώ έβλεπα σκιές πάνω από τα κεφάλια τους σε σχήμα λύκου ή κουνελιού, μια μαγκούρα μεγάλη και μικρή. Έβλεπα γενικά αντικείμενα λες και ήταν σημάδια, λες και κάποιος τα τοποθετούσε με τέτοιο τρόπο για να μας έχει δεμένους. Όταν το πάθαινα αυτό πήγαινα αμέσως εκκλησία. Ένιωθα πως κάποιος με κυνηγούσε και γενικά ένιωθα το κακό. Νοσηλεύτηκα στην ψυχιατρική κλινική αλλά τους φοβόμουν γιατί δεν μου άρεσε το βλέμμα τους».

Ο πατέρας του βρέφους ζητάει την εκταφή του παιδιού του, καθώς επιθυμεί να το κηδέψει στα μέρη του, με την 37χρονη να παραμένει προφυλακισμένη και τα λόγια της να προκαλούν ανατριχίλα.

Η δραματική αναφορά της στην τραγωδία των Τεμπών
Η 37χρονη μητέρα είδε τους συμμαθητές της να χάνουν τη ζωή τους στο φριχτό τροχαίο δυστύχημα των Τεμπών, το 2003.

«Από τα παιδικά μου χρόνια θυμάμαι ότι θα πήγαινα εκδρομή με το σχολείο αλλά τελικά δεν μου το επέτρεψε ο πατέρας μου γιατί μου είχε πει να διαλέξω αν ήθελα χρήματα για ψώνια ή για την εκδρομή. Τότε έγινε το ατύχημα στα Τέμπη και έχασα πολλούς φίλους και γνωστούς. Καλύτερα να είχα πάει και εγώ. Δεν σκότωσα το παιδί μου για εκδίκηση στον πρώην σύντροφό μου. Δεν θα έκανα κακό ποτέ στο παιδί μου. Κάθε φορά έγραφα γράμμα στον Άγιο Βασίλη και φέτος είπα για τον πρώην μου να το βρει από το Θεό. Δεν φανταζόμουν ότι θα το έκανα εγώ αυτό το κακό».