Μία ερωτική ιστορία στη νοηματική παρακολούθησε το κοινό της πόλης στην πρεμιέρα της παράστασης Τα Λουλούδια της Σιωπής την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2024 στο Θέατρο Επίκεντρο+ , συμπαραγωγή των ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας και Αγρινίου.

Στο κατάμεστο θέατρο ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ+ ο πρόεδρος του Δ.Σ. του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας, αντιδήμαρχοι,πρόεδροι οργανισμών, εκπρόσωποι του σωματείου κωφών, ηθοποιοί, δημοσιογράφοι, αλλά κυρίως φίλοι του θεάτρου παρακολούθησαν το έργο σε σύνθεση κειμένων, σκηνοθεσία και μουσική επιμέλεια του Μίλτου Νίκα.

Την απόδοση στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα έκανε η Ρένα Ανδρικοπούλου και τους  φωτισμούς σχεδίασε ο Νίκος Καραγέωργος.

Τους ρόλους ερμήνευσαν  στη νοηματική η Αλεξάνδρα Ζαγούρα και ο Παναγιώτης Παπαδάτος. Ακούστηκαν οι φωνές της Νικόλ Δημητρακοπούλου και του Αντώνη Καρυστινού

Η ιστορία απλή. Δύο νέοι άνθρωποι, συναντιούνται στο παγκάκι ενός πάρκου, στις τέσσερις εποχές του χρόνου.Ξεδιπλώνουν  τα όνειρά τους,μοιράζονται τα προβλήματά τους, απολαμβάνουν τις χαρές της ζωής,αντιμετωπίζουν όμως και τις προκλήσεις που συναντούν  σε έναν κόσμο λίγο πιο διαφορετικό από τον δικό τους…

Τα πρόσωπα του έργου επικοινωνούν στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα, το κείμενο ακούγεται ηχογραφημένο και οι θεατές γίνονται κοινωνοί των σκέψεων των πρωταγωνιστών. Αντιλαμβάνονται  τη δύναμή τους και την επιθυμία τους να διεκδικήσουν και να  ζήσουν το μεγαλείο της αγάπης και του έρωτα.

Μία τρυφερή ερωτική ιστορία για τις ανθρώπινες σχέσεις και την επικοινωνία,  που θα συνεχιστεί κι αυτή εβδομάδα στο Επίκεντρο+ της Πάτρας.

Θα ακολουθήσουν παραστάσεις στην Κεντρική Σκηνή του Αγρινίου από το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου έως και την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024.

Ινφο:

ΠΑΤΡΑ

Θέατρο Επίκεντρο+ έως την  Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024.

Παραστάσεις: Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο στις 9.15μ.μ. Κυριακή στις 8.00μ.μ.  

Προπώληση  στο ταμείο του θεάτρου  ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ+  Νόρμαν 16 και Αγ. Διονυσίου,

Τηλ. 2610 461050  -Ώρες Ταμείου: από 17:00 έως 21:30.              

Τιμές εισιτηρίων: Γενική είσοδος 10 ευρώ- Άνεργοι /ΑΜΕΑ 5 ευρώ

Ηλεκτρονική προπώληση: https://www.ticketservices.gr/event/patra-ta-louloudia-tis-siopis/?lang=el

Τηλεφωνικά: 2107234567"Τα λουλούδια της σιωπής" του Μίλτου Νίκα