Η μητέρα του 39χρονου που κατηγορείται για τη δολοφονία της 41χρονης εγκύου στη Θεσσαλονίκη ζητά από τον γιο της να ομολογήσει το έγκλημά του. Μέχρι τώρα τόσο αυτός, όσο και ο 34χρονος φίλος του, που έχουν προφυλακιστεί, δεν ομολογούν εμπλοκή στον φόνο.
Η μητέρα του 39χρονου δεν έκρυψε την οργή της για τον γιο της μιλώντας στον Alpha: «Όταν το έμαθα, έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου, ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί. Αυτό που με εξοργίζει ακόμα είναι γιατί δεν ομολόγησε και ακόμα λέει ψέματα» επισήμανε η ίδια, ενώ καταφέρθηκε και κατά του δεύτερου κατηγορούμενου, λέγοντας πως οι ισχυρισμοί του δεν αποδεικνύουν ότι δεν είχε εμπλοκή στη δολοφονία.
«Τι κουβάλησε; Τσουβάλι με πατάτες και πήγε και το πέταξε;» διερωτήθηκε, αναφερόμενη στα πλάνα με τη μεταφορά του πτώματος. «Αυτός δεν είναι συνεργός αυτός, δηλαδή, εγώ που παίρνω το όπλο και σε σκοτώνω είμαι εγώ ο δολοφόνος μόνο, εσύ δεν είσαι;».
Ερωτώμενη τι θα έλεγε στον γιο της αν τον είχε μπροστά της, σημείωσε πως θα του ζητούσε «να ομολογήσει, πάνω απ΄όλα». Μάλιστα, δήλωσε ότι του έχει ήδη μεταφέρει το μήνυμα αυτό μέσω του δικηγόρου του.
Επίσης δεν του δίνει κανένα ελαφρυντικό: «Όπως έστρωσε, ας κοιμηθεί» είπε η μητέρα και δήλωσε πως ντρέπεται πάρα πολύ την οικογένεια της 41χρονης.
«Ανθρώπου νους δεν το χωράει αυτό το πράγμα, εγώ τόσο πολύ εξοργίστηκα, λες και ήταν δικό μου το παιδί και καλά που δεν πήγα, αν πήγαινα θα τον σκότωνα μέσα στο Τμήμα» κατέληξε.
Δείτε επίσης


