«Θα πάω την υπόθεση μέχρι τέλους» λέει στο protothema.gr ο δικηγόρος που εκπροσωπεί τη μητέρα και τις δύο αδερφές του αγνοούμενου Μπάμπη Κούτσικου από το Μεσολόγγι, Κώστας Δημόπουλος.

«Τις επόμενες μέρες θα καταθέσουμε μήνυση κατά αγνώστου με νέα στοιχεία που θα προσκομίσουμε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου και παρακαλώ τον κόσμο που γνωρίζει πράγματα για αυτή την υπόθεση, να μιλήσουν, να ανοίξουν στόματα για να βρεθεί ο δράστης κι ο Μπάμπης. Είναι δεδομένο ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια η οποία είναι μεθοδευμένη, έχει μια συγκεκριμένη υποδομή και κατά την άποψή μου ο δράστης δεν μπορεί να είναι μόνο ένας» προσθέτει ο Κώστας Δημόπουλος.

Ταυτόχρονα οι έρευνες για τον εντοπισμό του Μπάμπη συνεχίζονται για ενδέκατη ημέρα από ομάδες της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας, του Λιμενικού και από την Ελληνική Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης Μεσολογγίου που από την πρώτη στιγμή βρίσκονται στην περιοχή, καθοδηγούμενη πάντα από τους αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας, οι οποίοι κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες ώστε να βρεθεί ο αγνοούμενος Μπάμπης και να δοθεί ένα τέλος στο μαρτύριο της οικογένειάς του.