Η Δανάη Μιχαλάκη μίλησε για τη μητρότητα και τη λίγων μηνών κόρη της στην εμφάνισή της στην εκπομπή «Καλύτερα Δε Γίνεται».

Η ηθοποιός ανέφερε στην αρχή: «Οι πρώτοι μήνες με τη μικρή είναι κάτι το απερίγραπτο, μπορώ να σου μιλάω ώρες και δεν θα φτάσω εκεί που θέλω. Μας έχει γεμίσει όλους με χιλιάδες συναισθήματα και κάθε μέρα είναι και κάτι διαφορετικό και πολύ πιο δυνατό. Πιστεύω ότι όταν μία γυναίκα γίνεται μητέρα, νιώθει ότι μπορεί να τα κάνει όλα και ότι τα ξέρει όλα. Πελάγωσα την πρώτη μέρα αλλά τη δεύτερη ήταν σαν το έκανα από πάντα».

Και συμπλήρωσε: «Πιστεύω ότι αυτή τη ψυχραιμία τη μεταδίδεις σε οποιονδήποτε άνθρωπο και ιδιαίτεα σε μια μικρή ψυχούλα, κάπως μαγικά μια γυναίκα όταν γίνεται μητέρα πιστεύω ότι τα ξέρει όλα, από τη μια στιγμή στην άλλη, "τα ξέρω όλα, μπορώ να τα κάνω όλα, είμαι πολύ ικανή να τα κάνουν όλα". Πελάγωσα τη μία μέρα και τη δεύτερη ήταν σαν να το έκανα από πάντα».

Για τη γνωριμία της με τον Γιώργο Παπαγεωργίου περιέγραψε: «Η πρώτη μας γνωριμία με τον Γιώργο έγινε σε ένα κοκτέιλ μπαρ στη Σύρο που δούλευα εγώ. Το πρώτο μας ραντεβού ήρθε μετά από πάρα πολλούς μήνες. Η πρώτη μου επαφή με την μητέρα του Γιώργου, Φιλαρέτη Κομνηνού ήταν στην Επίδαυρο. Πήγαμε να την δούμε με τον Γιώργο στην Επίδαυρο και δέσαμε από την πρώτη στιγμή».