Τη δική του προσωπική ιστορία από την περίοδο που νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας λόγω του σοβαρού τραυματισμού του αφηγήθηκε ο Ετεοκλής Παύλου. Ο παρουσιαστής του Star, με αφορμή την αναφορά του Γιώργου Αγγελόπουλου στον θάνατο της μητέρας του μία μόλις ημέρα μετά τον γάμο του με τη Δήμητρα Βαμβακούση, περιέγραψε τη στιγμή που η δική του μητέρα μπήκε στο δωμάτιο

«Στο θέμα της μάνας, που λέει ότι όταν την «χάνεις», επί της ουσίας ορφανεύεις. Μας δείχνει το δέσιμο που είχε με τη μητέρα του. Οι εξελίξεις έτρεξαν πιο γρήγορα απ’ ό,τι ίσως ήταν έτοιμος συναισθηματικά», σχολίασε αρχικά ο Ετεοκλής Παύλου.

«Θεωρώ ότι υπάρχει ένα διαφορετικό δέσιμο με τη μάνα. Δεν μπορώ να σου εξηγήσω διαφορετικά το γεγονός ότι, όταν εγώ ήμουν στην εντατική και δεν είχα επικοινωνία με το περιβάλλον γύρω μου, έλεγαν οι γιατροί: μπείτε μέσα, μιλήστε στον Ετεοκλή, ας μην αντιδράει, καταλαβαίνει», αφηγήθηκε στη συνέχεια ο οικοδεσπότης του Breakfast@Star και οι περιγραφές του καθηλώνουν.

«Έμπαινε ο αδελφός μου, έμπαιναν οι συγγενείς, πολύ δεμένοι μαζί μου και δεν αντιδρούσα. Μόλις μπήκε η μητέρα μου και με άγγιξε, έκλαιγα ενώ δεν είχα αισθήσεις και δεν είχα επικοινωνία με το περιβάλλον, ήμουν σε κώμα», συμπλήρωσε στην ιστορία του ο Ετεοκλής Παύλου.

«Έκλαψα και μόνο που με άγγιξε η μάνα μου», είπε κλείνοντας ο Ετεοκλής Παύλου στην πρωινή εκπομπή του Star.