Με αφορμή τα γενέθλια του Γιάννη Στάνκογλου στις 10 Ιανουαρίου, η Σταματίνα Τσιμτσιλή του ευχήθηκε και άδραξε την ευκαιρία να ζητήσει από τον ηθοποιό συγγνώμη, για ακόμη μια φορά.

Η παρουσιάστρια του «Happy Day» απολογήθηκε εκ μέρους της εκπομπής για ρεπορτάζ που ήθελε τον Γιάννη Στάνκογλου να είναι σε σχέση με μια γυναίκα από τον χώρο της τηλεόρασης, κάτι που ο ίδιος διέψευσε.

Το πρωί της επομένης από τα γενέθλιά του, η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε: «Θέλω να του ζητήσω για ακόμη μια φορά, μια ειλικρινή συγγνώμη, αν τον αναστατώσαμε με αυτή την παραφιλολογία για την προσωπική του ζωή που δεν ίσχυε. Τον εκτιμούμε, τον σεβόμαστε, τον παρακολουθούμε και τον αγαπάμε πολύ, μακάρι να συνεχίσει αυτή τη σπουδαία καριέρα που έχει και στο θέατρο και στην τηλεόραση, γιατί είναι εκπληκτικό. Και πώς λένε κάποιοι που κλείνουν τα 50; Η ζωή ξεκινάει στα 50».

Το ρεπορτάζ του «Happy Day» που διέψευσε ο ηθοποιός
Το πρωί της Δευτέρας 4 Δεκεμβρίου, η Σταματίνα Τσιμτσιλή και συνεργάτιδά της, είπαν ότι ο Γιάννης Στάνκογλου είχε κάνει το επόμενο βήμα στην προσωπική του ζωή. «Σε πρώτη φάση δεν θα πούμε ονόματα» είχε πει η παρουσιάστρια και μετά έδωσε τον λόγο σε συνάδελφό της, η οποία έδωσε μερικές πληροφορίες παραπάνω.

«Για να προλάβω τα τηλέφωνα, δεν είναι το πρόσωπο, για το οποίο φημολογείται, ένα πρόσωπο που κάνουν και το ίδιο επάγγελμα. Είναι με μια γυναίκα από τον ευρύτερο χώρο της σόουμπιζ. Έχει έκθεση».

«Μπορεί να είναι και συνάδελφος, του χώρου μας» τη διέκοψε η παρουσιάστρια. «Συνάδελφος ποιανού;» τη ρώτησε η Τίνα Μεσσαροπούλου.

«Δική μου Τίνα; Τι είμαι δικηγορίνα; Συνάδελφος, του χώρου μας» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και πρόσθεσε: «Αν ισχύουν τα ονόματα που μου έχετε πει, ταιριάζουν, είναι πολύ ωραίο ζευγάρι και πολύ φωτογραφίσημο».