Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» βρέθηκε ο Δημήτρης Σαμόλης. Ο γνωστός ηθοποιός και μουσικός μίλησε στον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Τζένη Μελιτά, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις σπουδές του και την πρώτη του επαφή με το επάγγελμα του δικηγόρου.

«Πέρασα στη Νομική και την τελείωσα κιόλας. Ήμουν συμφοιτητής με τη Γωγώ (Δελογιάννη) αλλά εγώ πήρα μεταγραφή στη Νομική Αθήνας. Πήρα το πτυχίο μου το 2008», δήλωσε αρχικά ο Δημήτρης Σαμόλης.

«Την ημέρα που πήρα το πτυχίο είχα πάει να κάνω μία επέμβαση, έκανα περιτομή. Δεν μπορούσα να χαρώ. Μάλιστα θυμάμαι ότι σηκώθηκα να πανηγυρίσω και λιποθύμησα από την επισκληρίδιο», ανέφερε στη συνέχεια ο ηθοποιός.

«Μετά ήμουν και νομικός και περιτετμημένος», τόνισε με χιούμορ ο Δημήτρης Σαμόλης.

«Δούλεψα 4 μήνες στο ίδιο δικηγορικό γραφείο με τη Γωγώ, ήταν ένα γραφείο τελείως διαφορετικό από τα άλλα. Ο επικεφαλής ήταν ένας άνθρωπος πληθωρικός, λίγο διαφορετικός. Την πρώτη μέρα θυμάμαι ότι είχε πάθει έναν νευρικό κλονισμό και οι υπόλοιποι δεν του έδιναν καμία σημασία, ήταν στους υπολογιστές τους», περιέγραψε στη συνέχεια ο Δημήτρης Σαμόλης.

«Προφανώς το έκανε πολύ συχνά. Εγώ είχα σοκαριστεί, έλεγα: μου κάνουν πλάκα, δεν μπορεί ο άνθρωπος να είναι κάτω κι αυτοί να κάνουν έτσι. Έκανε show off», θυμάται ο Δημήτρης Σαμόλης κλείνοντας την ιστορία.