Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησε για την απώλεια της μητέρας του, το παιδί που περιμένει με τη Δήμητρα Βαμβακούση, αλλά και για τα επαγγελματικά του σχέδια στις τηλεοπτικές κάμερες.

«Κάθε μέρα πιστεύω ότι πρέπει να προσευχόμαστε, γιατί όλοι μας καλούμαστε να παίρνουμε αποφάσεις και να είμαστε δίπλα στους ανθρώπους που αγαπάμε, γιατί οι άνθρωποι δεν είναι δεδομένοι και να προλάβουμε να ζήσουμε στιγμές μαζί τους. Δεν είναι εύκολο, είναι αυτό που λέμε "δεν ξέρει τι σου ξημερώνει". Εμάς δεν πήγε το πράγμα όπως θα θέλαμε αλλά πρέπει να φανούμε ρεαλιστές και να δούμε ότι καθημερινά οι άνθρωποι φεύγουν και δεν μπορούν να αντικατασταθούν με κανέναν άνθρωπο. Οπότε να προσπαθήσουμε να ζήσουμε όσες περισσότερες στιγμές μαζί τους μπορούμε. Η μαμά είναι εκεί ψηλά τώρα και μας προσέχει οπότε να κρατήσουμε τα καλά που είναι ένας άνθρωπος που έχω στη ζωή και ένας άνθρωπος που είναι να έρθει. Να είμαστε ευγνώμονες. Δεδομένα πράγματα όπως αυτά που έχουμε εμείς και εγώ να στεκόμαστε όρθιοι, δεν τα έχουν όλοι», είπε αρχικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Χαίρομαι που η Δήμητρα δεν είναι υλίστρια. Σίγουρα ως νέοι γονείς θέλουμε να προσφέρουμε το καλύτερο στο παιδί μας. Αλλά το καλύτερο δεν είναι το καλό το κρεβατάκι, γιατί και εγώ δεν είχα τόσα πράγματα που πλέον παίρνουμε στα παιδιά. Το καλύτερο είναι να είσαι εκεί, να το συμβουλευόμαστε, να το προσέχουμε και να γίνει ένας καλός άνθρωπος, όχι άνθρωπος με πολλά πράγματα. Έχουμε αποφασίσει όνομα, θα το πούμε όταν έρθει η ώρα, τώρα το κρατάμε για εμάς. Θα είναι δύο ονόματα».