Την Πέγκυ Σταθακοπούλου υποδέχθηκε η Μαίρη Αυγερινοπούλου. Η γνωστή ηθοποιός άνοιξε το σπίτι και την καρδιά της στην κάμερα του ΟΡΕΝ και σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της μίλησε για τη ζωή, την πορεία της στο θέατρο αλλά και τα αυτοάνοσα νοσήματα που αντιμετωπίζει.

«Είμαι σε μία περίοδο που δουλεύω τόσο όσο αισθάνομαι ότι αυτό που κάνω μου δίνει χαρά. Σπουδάζω Ιστορία του Ευρωπαϊκού Πολιτισμού στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο. Διαβάζω μαζί με την κόρη μου, έχουμε εξεταστική και εργασίες σχεδόν μαζί», δηλώνει η Πέγκυ Σταθακοπούλου.

«Η τηλεόραση μου αρέσει και μου λείπει πολύ, γενικά μου αρέσει η σχέση με τον φακό. Έχω κάνει πολλά σήριαλ και θα ήθελα να ξανακάνω αλλά πλέον τα περισσότερα είναι οριακά καθημερινά, οπότε ο ρόλος σου δεν είναι ποτέ εντελώς εκεί», παραδέχεται η ηθοποιός στο «Πρωινό ΣουΣού».

Ποια είναι η σχέση της με τον χρόνο;

«Δεν έχω πειράξει ακόμα τίποτα επάνω μου. Μπορείς να είσαι καλά χωρίς να ακολουθείς τα «ρεύματα» της εποχής. Έχω αφήσει τον χρόνο να κάνει τη δουλειά του», απαντά η Πέγκυ Σταθακοπούλου.

«Έχω πολλά αυτοάνοσα. Η περίοδος που ξέσπασαν όλα αυτά ήταν μία περίοδος αβεβαιότητας και ανασφάλειας σχετικά με μένα. Τα αυτοάνοσα ξεφυτρώνουν εκεί που αρχίζει να υπάρχει συναισθηματική πίεση. Έχω πέσει πολλές φορές στη ζωή μου αλλά βρήκα τον τρόπο να ξανασηκωθώ», εξομολογείται σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Πέγκυ Σταθακοπούλου.