Χαμός από κόσμο το βράδυ της Πρωτοχρονιάς στα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης και κυρίως στα μπουζούκια ή στα καταστήματα με live μουσική.

Όλα σχεδόν τα μαγαζιά με live μουσική είχαν στο φουλ τις κρατήσεις τους εδώ και μέρες για τη συγκεκριμένη βραδιά. Ο κόσμος διασκέδασε έως τις πρώτες πρωινές ώρες της Πρωτοχρονιάς και πέρασε αρκετά καλά, με τους τραγουδιστές και τους μουσικούς του κάθε σχήματος να δίνουν πάνω στην πίστα τον καλύτερο τους εαυτό.

Αρκετή κίνηση, με πιο νεαρές όμως ηλικίες είχαν και τα clubs που υπάρχουν στην Πάτρα, με τις παρέες των νεαρών να χορεύουν και να γλεντάνε έως στο πρωί. Σε γενικές γραμμές τα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης πήγαν αρκετά καλά την εορταστική περίοδο και ειδικότερα τις παραμονές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Από εκεί και πέρα με την επιστροφή των φοιτητών από τις διακοπές των γιορτών θα πάρει μια άλλη ζωή η νύχτα της Πάτρας, ενώ μπροστά μας πλέον έχουμε και το καρναβάλι του 2024 που αναμένεται να δώσει μια άλλη τόνωση στην νυχτερινή ζωή της αχαϊκής πρωτεύουσας, γεμίζοντας τα μαγαζιά.