Σεξ με 5 και 10 ευρώ προσφέρουν μικρά και μεγαλύτερα κορίτσια στις γραμμές του τρένου στα Βραχνέικα, με το φαινόμενο της υπαίθριας πορνείας να έχει μειωθεί από το κέντρο της Πάτρας, χωρίς όμως σε καμία περίπτωση να έχει εξαφανιστεί.

Σύμφωνα με οδηγούς και κατοίκους της περιοχής η «πιάτσα» των γραμμών του τρένου του ΟΣΕ, βγαίνοντας από τα Βραχνέικα, υπάρχει σχεδόν κάθε βράδυ και τη γνωρίζουν αρκετά καλά όσοι ενδιαφέρονται.

Πρόκειται για κορίτσια Ρομά ορισμένα εκ των οποίων είναι σίγουρα ανήλικα, τα οποία χωρίς να κάνουν σινιάλο σε αμάξια και οδηγούς, έχουν συγκεκριμένο «πελατολόγιο» από ηλικιωμένους άνδρες και όχι μόνο.

Οι «πελάτες» σταματούν με το αμάξι, τις παίρνουν διακριτικά πάντα λίγα χιλιόμετρα πιο πέρα και αφού κάνουν τη δουλειά τους, τις ξαναπηγαίνουν στις γραμμές. Ανάλογο σκηνικό υπάρχει, σύμφωνα με μαρτυρίες, και στην περιοχή του Κόκκινου Μύλου, πάλι με κορίτσια Ρομά.

Θυμίζουμε ότι το φαινόμενο της υπαίθριας πορνείας με ανήλικα κορίτσια παρατηρούνταν τα περασμένα χρόνια σε πολλά σημεία στο κέντρο της Πάτρας, από την πλατεία Όλγας, την πλατεία Γεωργίου, έως στα Ψηλαλώνια και στα Προσφυγικά.