Ο μεγάλος στόχος της Νόρας Δράκου για το 2024 είναι να πιάσει το όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και να συμμετάσχει για τέταρτη συνεχόμενη φορά στην καριέρα της στην μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση της υφηλίου, γράφοντας τη δική της ιστορία. Αυτό τόνισε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις της η πατρινή πρωταθλήτρια, μιλώντας στον Προκόπη Κόγκο και στο ραδιόφωνο του Peloponissos Fm, στην εκπομπή «Εντός-Εκτός Έδρας».

«Όταν ξεκίνησα την κολύμβηση δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα συμμετάσχω σε τρεις Ολυμπιάδες. Θέλω πολύ να βρεθώ και σε 4η Ολυμπιάδα και για αυτό στόχος μου είναι στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα γίνει στο Κατάρ τον Φεβρουάριο, να πάρω το εισιτήριο με τις σκυτάλες στο mix. Στη συνέχεια, μέχρι τον Ιούνιο που λήγει η διορία θα κοιτάξω να πιάσω το όριο για ατομικά αγωνίσματα» ανέφερε συγκεκριμένα.

Η ίδια τόνισε εκτός των άλλων ότι δεν είναι μακριά η στιγμή που θα ολοκληρώσει την καριέρα της, ωστόσο θα μείνει από κάποιο πόστο κοντά στην πισίνα. Μαζί με τους αθλητικούς της στόχος, αυτό που θέλει είναι να πάρει το πτυχίο της, κάτι για το οποίο βρίσκεται στην τελική ευθεία.