Ποδαρικό στην πρώτη εκπομπή της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΪ έκανε το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς, η Δήμητρα Ματσούκα. Η αγαπημένη ηθοποιός δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στο πιο ευχάριστο γεγονός του 2023, τον θρησκευτικό γάμο της με τον Πέτρο Κόκκαλη.

«Η σχέση μας τα έχει όλα, όπως όλες οι ανθρώπινες σχέσεις. Έχει και τα πάνω της και τα λιγότερα δυνατά, από άποψη χαράς. Όπως είναι η ζωή. Δεν είχα ποτέ σκεφτεί τον γάμο, θεωρούσα τον εαυτό μου αντισυμβατική σε πολλά κομμάτια της ζωής μου. Κατέληξα στο ότι το να παντρεύεσαι έναν άνθρωπο που αγαπάς, όταν δεν είναι οι πρώτες στιγμές με αυτή τη ζάλη του έρωτα, όταν δεν υπάρχει η επιθυμία για παιδιά, όταν δεν υπάρχουν άλλοι λόγοι που είναι πρακτικοί, μου φαίνεται εντελώς αντισυμβατικό και είμαι πολύ χαρούμενη που το κάναμε» αποκάλυψε η Δήμητρα Ματσούκα.

«Το έζησα όπως ακριβώς ήθελα. Ήμασταν άνθρωποι που μας αγαπούσαν και τους αγαπάμε. Ήμασταν γύρω στα 50 άτομα. Αποφύγαμε πράγματα που μας φάνηκαν γραφικά. Δεν είχαμε μπομπονιέρες, μόνο τον δίσκο με τα κουφέτα. Δεν είχαμε προσκλήσεις. Τα πράγματα έγιναν πολύ απλά. Έτσι μας βγήκε. Είχα φροντίσει να παραπλανήσω τον κόσμο, λέγοντας για την 7η Δεκεμβρίου. Ήταν η μέρα που κλείναμε επτά χρόνια σχέσης και παντρευτήκαμε τότε. Είμαι πολύ χαρούμενη. Είχαμε πει ότι όταν κλείσουμε 7 χρόνια θα παντρευτούμε και έτσι και έγινε» εξομολογήθηκε η Δήμητρα Ματσούκα στο Fay’s Time.