Την Μαίρη Μηνά υποδέχθηκε η Τζένη Θεωνά, το απόγευμα της Κυριακής. Μέσα σε όλα, μάλιστα, η όμορφη πρωταγωνίστρια αναφέρθηκε τόσο στην πρώτη της εγκυμοσύνη όσο και στο φλερτ που είχε με την επιλόχειο κατάθλιψη μετά τον ερχομό της κορούλας της.

Ειδικότερα, η Μαίρη Μηνά σημείωσε χαρακτηριστικά πως «πριν γίνω μαμά σκεφτόμουν «αχ τι ωραία» και αυτό και εκείνο. Όταν όμως έμεινα έγκυος, γιατί από εκεί ξεκινάει η μητρότητα για μένα, όχι μόνο όταν έρχεται το παιδί στον κόσμο, έλεγα στην μητέρα μου «γιατί δεν με προειδοποίησες; Γιατί δεν μου είπες; Γιατί δεν με προστάτευσες;». Για μένα ήταν μια δύσκολη περίοδος αυτή της εγκυμοσύνης. Εννοώ όλη αυτή η ορμονική έξαρση και το ότι δεν ήταν κάτι που το είχαμε προγραμματίσει, επειδή δεν είμαι και γω άνθρωπος της αλλαγής αλλά μ’ αρέσει πολύ να έχω τον έλεγχο στα πράγματα. Και αν επέλθει μια αλλαγή, θα την έχω επιλέξει και θα την έχω μελετήσει. Ακόμα και αν πάω όμως τυχοδιωκτικά, θα είναι δική μου απόφαση».

«Αυτό όμως δεν ήταν καθόλου. Θέλαμε κάποια στιγμή να γίνουμε γονείς αλλά δεν ξέραμε ότι θα είναι αυτή στιγμή. Όταν ήρθε λοιπόν, εγώ πάγωσα, μούδιασα. Δεν ήξερα πως να το διαχειριστώ και μαζί με όλο αυτό το ορμονικό και τις δικές μου προβλέψεις για για το μέλλον, όλα αυτά με πελάγωσαν. Φλέρταρα πάρα πολύ, δεν ξέρω αν συναντήθηκα κιόλας, με την επιλόχειο κατάθλιψη. Είμαι σίγουρη ότι φλέρταρα πάρα πολύ μαζί της».

«Στον ερχομό της κόρης μου άλλαξε κάπως το τοπίο γιατί μετατοπίστηκε όλη η προτεραιότητα και έγινε μια βουτιά από όλο αυτό το εγωκεντρικό πράγμα σε εκείνην» πρόσθεσε, επίσης, η Μαίρη Μηνά στην ψυχαγωγική εκπομπή της Τζένης Θεωνά στη δημόσια τηλεόραση.