Ένα βίντεο που δημοσιεύθηκε στο TikTok την περασμένη εβδομάδα κατάφερε να προκαλέσει εκατομμύρια αντιδράσεις και να γίνει είδηση σε πολλά διεθνή ΜΜΕ, μόνο και μόνο για να αποδειχθεί… στημένο.

Ο λόγος για την πρόταση γάμου που «πήγε στραβά», την οποία ανάρτησε στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο χρήστης herclueless. Το βίντεο έδειχνε τον ίδιο να κάνει πρόταση γάμου στην κοπέλα του στη μέση του δρόμου, σε ένα ρομαντικό ταξίδι στη Ρώμη, όμως εκείνη του… έριξε άκυρο.

Στο νέο βίντεο εμφανίζονται τέσσερα άτομα, δυο άνδρες και δύο γυναίκες. «Η ομάδα πίσω από την ψεύτικη δημόσια πρόταση γάμου που τσάντισε 20 εκατομμύρια άτομα» αναφέρει ο herclueless στη λεζάντα, επιβεβαιώνοντας την υποψία πολλών ότι η ρομαντική πρόταση με την ατυχή κατάληξη δεν ήταν παρά ένα καλογυρισμένο σκετσάκι.

Το αρχικό βίντεο είχε γίνει viral μέσα σε λίγες ώρες και πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να προσβάλουν την κοπέλα στο βίντεο για το «όχι» που είπε στο νεαρό, ενώ κάποιοι άλλοι δεν δίστασαν να… χαρακτηρίσουν με διάφορους τρόπους και τον herclueless. «Πόσα κέρδισες από αυτό;», τον ρωτάει στη νεότερη ανάρτηση του ένας χρήστης. «Κέρδισα άπειρο μίσος», απαντάει ο νεαρός.