Συγκλονίζει η συνομιλία των συναδέρφων του 31χρονου αστυνομικού που άφησε την τελευταία του πνοή, έπειτα από 20 ημέρες νοσηλείας στη ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού Νίκαιας, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του από ναυτική φωτοβολίδα κατά τη διάρκεια επεισοδίων έξω από το κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» στην περιοχή του Ρέντη.

Η συνομιλία μέσω ασυρμάτου γίνεται μεταξύ των συναδέρφων του 31χρονου, τη στιγμή που τους ανακοινώνεται ο θάνατός του. Την είδηση τη μετέδωσε μέσω του κέντρου ο επικεφαλής της υπηρεσίας της Υποδιεύθυνσης Αποκατάστασης Τάξης.

-Επικεφαλής: 526

-Διμοιρίτης: Πολύ καλά

-Επικεφαλής: 531

-Διμοιρίτης: Πολύ καλά

-Επικεφαλής: 520 λαμβάνετε κι εσείς με τις βραδινές διμοιρίες, ορθόν;

-Διμοιρίτης: Ορθόν

-Επικεφαλής: Έχουν στρέψει στο κανάλι μας και οι διμοιρίες της ΥΜΕΤ, οι οποίες εκτελούν υπηρεσία. Ο ομιλών διαβιβάζει, και εκφράζω σίγουρα το σύνολο των υπηρετούντων στην ΥΑΤ αλλά και γενικότερα στη διεύθυνση μας.

-Επικεφαλής: Γνωρίζουμε ότι η σημερινή ημέρα είναι η πιο δύσκολη για την υπηρεσία μας, γιατί δεν είναι πια μαζί μας ένας από την οικογένεια μας, ο Γιώργος. Ελπίζω για όλους να είμαστε τόσο γενναίοι, όσο γενναίος ήταν ο Γιώργος στη μεγάλη μάχη που έδωσε όλες αυτές τις ημέρες. Όλες μας οι ενέργειες πρέπει πλέον να τιμούν το συνάδερφο μας και να αποδίδουν τον απαραίτητο σεβασμό στη μνήμη του. Είμαστε σίγουροι ότι ο Γιώργος πλέον μας προσέχει από εκεί που είναι και είναι σίγουρο γιατί αποτελούμε μέλη της οικογένειας του. Ήρωας και αθάνατος.

-Διμοιρίτης: Αθάνατος

-Διμοιρίτης: Αθάνατος

-Διμοιρίτης: Αθάνατος

-Διμοιρίτης: Αθάνατος

Υπενθυμίζεται ότι η κηδεία του 31χρονου αστυνομικού θα γίνει την Παρασκευή, στη Θεσσαλονίκη, όπου συγγενείς και φίλοι θα βρεθούν στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου για να του πουν το τελευταίο αντίο.