Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Νίκο Γεωργιάδη. Μέσα σε όλα, το εντυπωσιακό μοντέλο και παρουσιάστρια μίλησε από καρδιάς για τις ψυχολογικές δυσκολίες που αντιμετώπισε όταν βρισκόταν για κάποια χρόνια στη Νέα Υόρκη.

Ειδικότερα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου εξομολογήθηκε πως «έχω μείνει για πολλά χρόνια στη Νέα Υόρκη. Τα τελευταία χρόνια, όταν ταξίδευα, δεν είχε επάνω μου τον αντίκτυπο που είχε στους περισσότερους, να αποτελεί δηλαδή μια ευχάριστη αλλαγή. Εμένα μου προκαλούσε μελαγχολία, αισθανόμουν πολύ άσχημα. Γιατί τη Νέα Υόρκη την είχα συνδέσει και με κάποιες δύσκολες καταστάσεις. Το μόνο που ήθελα ήταν να μένω σπίτι μου στην Ελλάδα, είχα ένα τραύμα μέσα που που έπρεπε να το γιατρέψω οπωσδήποτε».

Γιατί πέρασες δύσκολα στη Νέα Υόρκη; Είχε να κάνει με την προσωπική σου ζωή;

Δεν αφορούσε στο κομμάτι των προσωπικών σχέσεων. Έχει να κάνει με κάποιες καταστάσεις που δεν τις έχω συζητήσει ούτε ιδιωτικά. Έκανα πολλές σκέψεις πώς θα συνέχιζα εκεί, ποιο θα ήταν το μέλλον μου 0 ειδικά όταν ένα μοντέλο μεγαλώνει και αλλάζει τις προτεραιότητες του. Είχα επηρεαστεί πολύ ψυχολογικά και μου δημιούργησε κάποια ψυχοσωματικά προβλήματα που με πήγαν πίσω στη δουλειά. Αυτός ήταν ένας λόγος που επέστρεψα στην Ελλάδα. Έπρεπε να φύγω για να ξεφύγω.

Τα προσωπικά σου δεδομένα άλλαξαν ταυτόχρονα.

Όχι, είχα ήδη χωρίσει με τον Γιάννη.