Κάτι παραπάνω από θετικά ήταν τα μηνύματα που άφησε η αγορά τις μέρες των Χριστουγέννων στους επαγγελματίες, τόσο στους εμπόρους, όσο και στην εστίαση.

Στα εμπορικά μαγαζιά, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι έμποροι, υπήρξε αρκετή κίνηση το διήμερο πριν από την αργία των Χριστουγέννων και σε αυτό βοήθησε αρκετά ο καλός καιρός.

Ο κόσμος βγήκε για τα ψώνια του, συνδυάζοντας τα με την βόλτα του στο κέντρο και αγοράζοντας κυρίως διάφορα δωράκια, είδη παιχνιδιών, αλλά και είδη ένδυσης. Τα μαγαζιά έτσι κινήθηκαν αρκετά καλά και αυτό που ελπίζουν είναι να υπάρξει και μια ανάλογη συνέχεια τις μέρες της πρωτοχρονιάς.

Όπως αναφέρουν οι επαγγελματίες της αγοράς η καταβολή του δώρου των Χριστουγέννων έπαιξε τον ρόλο της στην τόνωση της εμπορικής κίνησης και ήταν σημαντική. Όμως πέρα από τα εμπορικά μαγαζιά θετικές ήταν οι μέρες των Χριστουγέννων και για την εστίαση.

Σύμφωνα με τους επαγγελματίες του κλάδου τα καταστήματα κινήθηκαν τόσο το Σαββατοκύριακο, όσο και το διήμερο της αργίας των Χριστουγέννων, με τα καφέ και τα εστιατόρια να γεμίζουν τις μεσημεριανές ώρες, αλλά και τις βραδινές.

Ήταν έτσι ένα γεμάτο τετραήμερο για τα καταστήματα εστίασης και πλέον ποντάρουν για τις επόμενες ημέρες και κυρίως για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.