Με την πραγματοποίηση παιδικών προβολών, Χριστουγεννιάτικων Κατασκευών από παιδιά, την εμφάνιση της μπάντας σε συνοικίες της πόλης και εκδηλώσεις σχολείων και κάλαντα στους δρόμους, συμπληρώθηκε ο πρώτος κύκλος των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος της Πάτρας και ο Πολιτιστικός του Οργανισμός για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.

Στο «Πολυχώρο Πολιτισμού» της Ιχθυόσκαλας και σε δημοτικά σχολεία την τελευταία εβδομάδα πριν τα Χριστούγεννα  προβλήθηκαν οι παιδικές ταινίες « Ο απίθανος Μόρις» και « Ο μικρός Νικόλας».

Την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου, στην Ιχθυόσκαλα τα παιδιά υπό την καθοδήγηση καθηγητών του εικαστικού τμήματος δημιούργησαν Χριστουγεννιάτικες κατασκευές.

Η μπάντα του δήμου άφησε και φέτος το δικό της στίγμα στις εκδηλώσεις για την «υποδοχή» των Χριστουγέννων, συμμετέχοντας σε Χριστουγεννιάτικες γιορτές σχολείων και στο Χριστουγεννιάτικο Bazzar που διοργάνωσε η «Κιβωτός της Αγάπης»

Την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου στο χώρο του ΚΕΠ το Χορευτικό Τμήμα πραγματοποίησε το δικό του «Χριστουγεννιάτικο πάρτι» ενώ την Κυριακή 24 Δεκεμβρίου η «Ελεύθερη Ορχήστρα» τραγούδησε τα κάλαντα στους δρόμους της πόλης.