Προορισμός για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς κι όχι μόνο για το καλοκαίρι, έχει γίνει πλέον η Ναύπακτος και η ορεινή Ναυπακτία.

Εκτός από τους επισκέπτες που αποφασίζουν να περάσουν εορταστικά τριήμερα στην περιοχή, υπάρχουν και γκρουπ από το εξωτερικό που έχουν κάνει κράτηση αρκετό καιρό πριν για να περάσουν όλη την εορταστική περίοδο στη Ναύπακτο, έχοντας παράλληλα προγραμματίσει και εξορμήσεις στα όμορφα χωριά της ορεινής Ναυπακτίας.

Η πληρότητα στη γραφική πόλη αγγίζει το 90% και τα όσα δωμάτια υπάρχουν ακόμα προκύπτουν κυρίως από ακυρώσεις. Πλεονέκτημα της Ναυπάκτου, εκτός από τις ομορφιές της περιοχής, είναι το ανταγωνιστικό κόστος διαμονής, καθώς και οι παροχές στην εστίαση.

Σύμφωνα με γνωστή πλατφόρμα σύγκρισης τιμών που πραγματοποίησε και δημοσίευσε έρευνα, η ορεινή Ναυπακτία εντάσσεται μεταξύ των δέκα πιο φθηνών προορισμών ανά την Ελλάδα. Σε συνδυασμό με τον σύγχρονο αυτοκινητόδρομο Αθηνών Πατρών που προσφέρει γρήγορη και ασφαλή μετακίνηση από την Αθήνα, αλλά και αυτόν της Ιόνιας οδού για τους επισκέπτες από την Βόρεια Ελλάδα, κάνει την ευρύτερη περιοχή της Ναυπακτίας ιδιαίτερα ελκυστική.

πηγή: ertnews.