Υλικά
2 φλ. ψιλοκομμένο φρέσκο σπανάκι
¾ φλ. θρυμματισμένη φέτα
½ φλ. κρέμα γάλακτος με χαμηλά λιπαρά
½ φλ. φρέσκο άνηθο
60 γρ. τυρί κρέμα με μειωμένα λιπαρά
1 σκελίδα σκόρδο, τριμμένο
½ κ.γ. αλεσμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Βάλτε όλα τα υλικά σε ένα μπλέντερ και χτυπήστε μέχρι να γίνουν λεία.
Καλύψτε το υπόλοιπο και φυλάξτε το στο ψυγείο για έως και 3 ημέρες. Ανακατέψτε πριν το σερβίρισμα.
Πηγή: imommy.gr