Συνέντευξη στην εφημερίδα OnTime και τη δημοσιογράφο Ρενέ Σαραντινού έδωσε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τη θεατρική παράσταση «Ο Τσάρλι και το εργοστάσιο σοκολάτας» στην οποία πρωταγωνιστεί και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για την πιθανή του σύγκριση με τον Τζόνι Ντεπ, που έχει ενσαρκώσει στο παρελθόν τον ίδιο ρόλο.

«Ναι, θα γίνει σύγκριση με τον Τζόνι Ντεπ αλλά δεν μπορώ να μπω στο μυαλό του θεατή την ώρα που με βλέπει. Θα ήθελα να το ξεχάσει την ώρα που παίζω στην παράσταση και, όταν τελειώσει το έργο, να πει: είχα δει την ταινία με τον Τζόνι Ντεπ αλλά είδα και τον Μπουρδούμη σαν Γουίλι Γουόνκα», απαντά ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης σε σχετική ερώτηση.

«Με τη βοήθεια του Γιώργου Βάλαρη ο σκοπός μου είναι να τον αποδώσω με το δικό μου τρόπο. Αυτό κάνει κάθε ηθοποιός, φέρει τη δική του προσωπικότητα, το δικό του ταλέντο, τις δικές του δυνατότηες», επισημαίνει ο ηθοποιός στη Ρενέ Σαραντινού.

«Αυτή η παράσταση παίζεται και στο εξωτερικό με πολλούς διαφορετικούς ηθοποιούς. Σαν εικόνα, δεν έχει καμία σχέση η παράσταση αυτή και νομίζω ότι αυτό είναι κέρδος, το να μην έχει καμία σχέση. Δεν μιμούμαστε τίποτα, δεν κάνουμε μίμηση, θα ήταν λάθος. Να πάω να μιμηθώ εγώ τον Τζόνι Ντεπ;», σχολιάζει στη συνέχεια ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.