Ο κόσμος έχει ανάγκη να περάσει καλά και να διασκεδάσει, με τα νυχτερινά κέντρα και τα μαγαζιά να έχουν μπει ήδη από τις περασμένες ημέρες σε αυτό το εορταστικό mood.

Η διάθεση αυτή θα φτάσει στην κορύφωση της την παραμονή και το διήμερο των Χριστουγέννων, όπου σύμφωνα με πληροφορίες οι κρατήσεις στα νυχτερινά κέντρα της Πάτρας, είναι sold out εδώ και μέρες.

Τα μαγαζιά έχοντας κανονίσει το καθένα το δικό του πρόγραμμα για τις γιορτές, είναι έτοιμα να υποδεχθούν τον κόσμο που θα σπεύσει να διασκεδάσει για να περάσει καλά, θέλοντας να ξεφύγει από την καθημερινότητα.

Την πρωτοκαθεδρία την έχουν και φέτος τα νυχτερινά κέντρα με live μουσική και τα μπουζούκια, εκεί όπου αναμένεται να επικρατήσει το αδιαχώρητο και τις τρεις νύχτες. Κόσμο όμως θα έχουν και τα μαγαζιά με χριστουγεννιάτικα ρεβεγιόν, με τις κρατήσεις στα bar restaurant να είναι και εκεί στο «κόκκινο».

Από εκεί και πέρα τα χριστουγεννιάτικα πάρτι στα μπαράκια και στα clubs είναι πολλά και εκεί αναμένεται να γίνει ένας πανζουρλισμός, κυρίως από πιο νεαρά άτομα που διψούν να διασκεδάσουν και να ξενυχτήσουν έως στο πρωί. Διάθεση άλλωστε υπάρχει από όλους για αυτές τις μέρες…