Οι αλλαγές στη ζωή της Ιουλίας θα είναι καταιγιστικές στα επεισόδια της δραματικής σειράς εποχής του ALPHA , Το προξενιό της Ιουλίας,που θα προβληθούν τη νέα χρονιά.

Βασανιστήρια στο αρχοντικό του Προβιού. O αληθινός εφιάλτης για την Ιουλία αρχίζει όταν ο σύζυγός της τής δείχνει για πρώτη φορά το πραγματικό του πρόσωπο, το οποίο είναι ιδιαίτερα σκοτεινό, βίαιο και σκληρό.

Λίγο καιρό μετά τον γάμο τους, η νεαρή κοπέλα παρατηρεί ότι ο άντρας της έχει πολλά ξεσπάσματα προς την ίδια, τον γιο του αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας. Το γεγονός αυτό την παραξενεύει, διότι έως τώρα δεν είχε αντιληφθεί ότι μπορεί να γίνει τόσο απότομος και οξύθυμος. Αντιθέτως, πίστευε ότι ο Γιωργίκης είναι λογικός, ήρεμος και δοτικός άνθρωπος, αρετές που της άρεσαν και την παρηγορούσαν που αναγκάστηκε να τον παντρευτεί για να σώσει την υπόληψή της και ταυτόχρονα να μη ρίξει το μωρό του Γρήγορή. Ωστόσο, όσο ο καιρός περνάει, η Ιουλία βλέπει ξεκάθαρα την πραγματικότητα, διότι η συμπεριφορά του Γιωργίκη έχει γίνει απότομη και άκρως κακοποιητική. Δεν την αφήνει να κυκλοφορεί μόνη της εκτός σπιτιού και θέλει να ελέγχει κάθε κίνησή της.

Το εντυπωσιακό αρχοντικό σύντομα γίνεται, λοιπόν, μια φυλακή για εκείνη. Μάλιστα, για ασήμαντες αφορμές, ο άντρας τής βάζει συχνά τις φωνές. Κάποια στιγμή, λοιπόν, ενώ καβγαδίζουν, ο Γιωργίκης φτάνει στο σημείο να σηκώσει για πρώτη φορά χέρι πάνω στην Ιουλία και να τη χτυπήσει. Η κίνηση αυτή τρομοκρατεί την κοπέλα. Δεν ξέρει πώς και σε ποιον να μιλήσει για όσα βιώνει στον γάμο της. Δυστυχώς, εκείνος συνεχίζει να την κακοποιεί, όπως έκανε στο παρελθόν και με την πρώτη σύζυγό του, την Ευγενία.

Εν τω μεταξύ, η Στάσα δεν έχει αντιληφθεί ότι η κόρη της βιώνει έναν αληθινό εφιάλτη στο νέο της σπίτι. Μάλιστα, κάποιες φορές που η Ιουλία προσπαθεί να της μιλήσει για τα βασανιστήρια που υφίσταται εξαιτίας του Γιωργίκη αλλά και της Χάδως, η μητέρα της τη συμβουλεύει να κάνει υπομονή και να σκέφτεται πρώτα και πάνω απ’ όλα το αγέννητο παιδί που μεγαλώνει στα σπλάχνα της. Πηγή:Mytv