Η Έμιλυ Κολιανδρή μίλησε για τις ανθρώπινες σχέσεις και για το γεγονός ότι πια δίνει δεύτερες ευκαρίες συγκριτικά με παλαιότερα.

Επίσης, η ηθοποιός αποκάλυψε πώς θα αντιμετώπιζε μια ενδεχόμενη απιστία μιλώντας στην εκπομπή «Δύο στις 10».

Αρχικά, ανέφερε: «Προσπαθώ να δίνω δεύτερες ευκαιρίες στους ανθρώπους, μικρότερη δεν το έκανα. Έλεγα αν σπάσει το γυαλί δεν ξανακολλάει και αν με προδόσει κάποιος φίλος μου ή σύντροφος μου δεν δίνω δεύτερη ευκαιρία. Μεγαλώνοντας καταλαβαίνω ότι οι άνθρωποι μπορεί να κάνουν λάθη, μπορούν να μετανιώσουν για πράγματα, είμαστε όψεις ενός προσώπου... έχουμε πολλά πρόσωπα τέλος πάντων. Οπότε, ναι, δίνω ευκαιρίες σε ανθρώπους και σε εμένα να κάνω λάθη. Παλιότερα δεν το έκανα. Δεν με συγχωρούσα εύκολα για πράγματα. Τώρα προσπαθώ να μη χτυπάω τόσο πολύ τον εαυτό μου, να τον αγαπάω λίγο περισσότερο, να τον φροντίζω».

Για τα όρια που βάζει σχολίασε: «Η κόκκινη γραμμή μου έχει να κάνει με την προδοσία, όταν κάποιος προδίδει τη σχέση που είχατε – όχι απαραίτητα σε επίπεδο ερωτικό, που κάποιος μπορεί να σε απιστήσει. Την απιστία νιώθω ότι θα μπορούσα να τη συγχωρήσω γιατί καταλαβαίνω ότι είμαστε άνθρωποι και έχουμε αδυναμίες, και μπορεί να συμβεί».

Και πρόσθεσε: «Θα το συγχωρούσα μια φορά, δεύτερη όχι. Η κόκκινη γραμμή μου μάλλον έχει να κάνει με τις φορές που μπορεί να σε προδώσει κάποιος. Δίνω 1-2 ευκαιρίες, στην τρίτη νομίζω καίγεσαι…».

Σε άλλο σημείο, η Έμιλυ Κολιανδρή συμπλήρωσε: «Δεν βρίσκουμε πολύ χρόνο για τους δυο μας με τον Χρήστο γιατί έχουμε και ανάποδα ωράρια. Όλο λέμε ότι θα βρούμε λίγο χρόνο για μας, αλλά δε το κάνουμε. Είναι μέσα σε αυτά που λέμε ότι θα κάνουμε τη νέα χρονιά».