Συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Βαζαίο παραχώρησε η Τραϊάνα Ανανία. Η γνωστή ηθοποιός και τραγουδίστρια, που φέτος μοιράζει τις υποχρεώσεις της ανάμεσα στη σειρά «Το Προξενιό της Ιουλίας» και το νυχτερινό κέντρο «Γραμμές», μιλά για την καλλιτεχνική φλέβα που είχε από μικρή, την προσωπική της ζωή αλλά και τη σχέση της με την ψυχοθεραπεία.

Κατά καιρούς έχεις δεχτεί σχόλια επειδή είσαι πολυτάλαντη και μπορείς να κάνεις τα πάντα, να τραγουδάς, να χορεύεις, να κάνεις θέατρο…

«Εδώ και δεκαπέντε χρόνια ακούω διάφορα σχόλια πάνω σ’ αυτό το θέμα. Είναι αστείο να το συζητάμε όμως. Τα κάνω όλα επειδή μπορώ και με πάει μόνη της η ζωή. Στη δραματική σχολή που τελείωσα, διδασκόμουν και τραγούδι και χορό και τα έκανα όλα αξιοπρεπέστατα», απαντά η Τραϊάνα Ανανία.

«Είναι σαν να ρωτάς ένα αυτοκίνητο του 2024 πώς γίνεται να ανάβεις τα φώτα σου, να παίζεις ραδιόφωνο και να πηγαίνεις με όπισθεν ταυτόχρονα;», επισημαίνει χαρακτηριστικά.

«Δίνω προτεραιότητα πάντα στο πώς θα ζήσω και μετά θα ασχοληθώ με τα επαγγελματικά μου. Βέβαια επειδή έχω μια πορεία δεκαπέντε χρόνων στη δουλειά μου, πλέον μπορώ να πω ότι εισπράττω τους καρπούς όλων αυτών των σπόρων που έχω φυτέψει από την αρχή της καριέρας μου. Θέλω να σου αναφέρω επίσης ότι είμαι στο τρίτο έτος στο κολλέγιο που σπουδάζω ψυχολογία και αυτόν τον καιρό κάνω την πτυχιακή μου», τονίζει η Τραϊάνα Ανανία σε ερώτηση για την προσωπική της ζωή.

«Ξεκίνησα να σπουδάζω ψυχολογία γιατί ήρθα κοντά της, επειδή έκανα χρόνια ψυχοθεραπεία. Κάνω ψυχανάλυση από τα δεκαεννιά μου χρόνια. Ό,τι έχω κατακτήσει, το έχω κάνει, επειδή είχα πάντα αυτή τη συμβουλευτική οδό. Δεν θα είχα κάνει διαφορετικά τίποτα. Είχα πάντα την ανάγκη να κοιτάξω το μέσα μου, την ψυχή μου», εξομολογείται η Τραϊάνα Ανανία στο περιοδικό Λοιπόν.