Όμορφες στιγμές στα χριστουγεννιάτικο χωριό που στήθηκε και φέτος στην πλατεία Κυδωνιάτη, στο Γηροκομείο από τα μέλη του Μορφωτικού – Πολιτιστικού Συλλόγου Παναγία η Γηροκομμίτισσα.

Το χωριό άνοιξε τις πόρτες για τον κόσμο το απόγευμα της Πέμπτης, με δεκάδες πατρινούς να ανεβαίνουν, παρά το κρύο, στην πλατεία και να δουν από κοντά τις χειροποίητες κατασκευές και τα όσα έφτιαξαν και φέτος τα μέλη του συλλόγου.

Την ατμόσφαιρα ζέσταναν οι πολλές και ξεχωριστές δράσεις που είχαν επιφυλάξει οι διοργανωτές για να υποδεχθούν τον κόσμο, με τραγούδια, μουσικές, χορωδίες και παραμύθια σε ένα γιορτινό κλίμα που έβαζε τον επισκέπτη στην μαγεία των ημερών. Εντυπωσιακή ήταν και η πινελιά που έβαλε με τα κάλαντα η χορωδία από το 46ο δημοτικό σχολείο.

Αντάλλαξαν ευχές ήπιαν ζεστό κρασί και λουκουμάδες. Στο χώρο υπήρχε παζάρι με χριστουγεννιάτικες κατασκευές για ενίσχυση των δράσεων του συλλόγου.


Το χωριό της πλατείας Κυδωνιάτη θα είναι ανοικτό και το απόγευμα της Παρασκευής με κάλαντα, χορούς και φυσικά πολλές χριστουγεννιάτικες λιχουδιές και όχι μόνο φτιαγμένες από τα χέρια των ανθρώπων του συλλόγου.

Δείτε φωτογραφίες από την πρώτη μέρα των δράσεων του χωριού της πλατείας Κυδωνιάτη.Χριστούγεννα 2023 στην πλατεία Γηροκομειού