Στιγμές μεγάλης αγωνίας εξακολουθεί να βιώνει η οικογένεια του 31χρονου αστυνομικού ο οποίος τραυματίστηκε βαρύτατα από ναυτική φωτοβολίδα κατά τη διάρκεια των επεισοδίων έξω από το γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» στον Ρέντη.

Ο νεαρός αστυνομικός παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση και εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Από την πρώτη στιγμή τόσο οι συγγενείς όσο και οι φίλοι και οι συνάδελφοί του βρίσκονται στο πλευρό του, τον στηρίζουν και ελπίζουν για το καλύτερο. «Ο Γιώργος συνεχίζει να δίνει σκληρή μάχη και η κατάστασή του είναι πολύ κρίσιμη. Παρόλο όμως που η μάχη είναι άνιση, εξακολουθεί να μάχεται σθεναρά» ανέφεραν χαρακτηριστικά ενημερωμένες πηγές.

Τις επόμενες ημέρες ο 31χρονος θα υποβληθεί σε νευρολογικά τεστ προκειμένου οι γιατροί να διαπιστώσουν την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο οργανισμός του μετά την ακατάσχετη αιμορραγία και τον βαρύ τραυματισμό που υπέστη στο πόδι του από τη φωτοβολίδα.

Σύμφωνα με το χθεσινό ιατρικό ανακοινωθέν που εξέδωσε το Νοσοκομείο, ο αστυνομικός «παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση, νοσηλευόμενος στη ΜΕΘ διασωληνωμένος και υποστηριζόμενος με μηχανικό αερισμό και συνεχή εξωνεφρική κάθαρση. Έχει διακοπεί η αγωγή με κατασταλτικά φάρμακα, προκειμένου να εκτιμηθεί η νευρολογική του εικόνα στις επόμενες ημέρες».