Στην εκπομπή «Fay’s Time» και τον Χρήστο Λυσσέα μίλησε ο Acun Ilicali. Ο Τούρκος παραγωγός αποκάλυψε πως η πρεμιέρα του Survivor θα γίνει στις 7 Ιανουαρίου, ενώ τόνισε πως οι ψηφοφορίες του κοινού καταργούνται.

«Θα βγούμε στον αέρα στις 7 Ιανουαρίου. Ναι, θα επιστρέψουν κάποιοι παίκτες από προηγούμενες σεζόν, γιατί θεωρώ πως ο κόσμος θέλει να δει λίγο περισσότερο κάποιους παίκτες. Πρέπει να δώσουμε παραπάνω ευκαιρίες σε κάποιους παίκτες και θα το κάνουμε.

Έρχονται μεγάλες αλλαγές αυτή τη χρονιά. Αλλάζουν οι κανόνες, δεν θα υπάρχει ψηφοφορία του κοινού. Αυτό σημαίνει ότι φέτος θα είναι μια αγωνιστική χρονιά. Κάθε παίκτης θα αποφασίζει μόνος του για το μέλλον του. Όποιος χάνει στο αγώνισμα, θα αποχωρεί.

Φυσικά θα υπάρχει το συμβούλιο του νησιού και οι υποψήφιοι. Η αποχώρηση θα πραγματοποιείται μεταξύ δύο ατόμων και θα προέρχεται από τις καλύτερες αγωνιστικά στιγμές τριών παικτών», είπε ο Acun Ilicali.

Για το ότι η Φαίη Σκορδά δεν «επιτρέπει» στον Λάμπρο Κωνσταντάρα να πάει στο Survivor, ο Acun Ilicali απάντησε: «Σεβόμαστε κάθε απόφαση, αλλά φυσικά θα χαιρόμασταν να ήταν στο show. Αλλά δεν θέλω να διαταράξω τις σχέσεις τους, οπότε το σέβομαι».