Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις μετά την ανεύρεση γενετικού υλικού και αποτυπωμάτων σε εκτοξευτήρα φωτοβολίδας που ταυτοποιούνται με τον 16χρονο αδελφό του ήδη προφυλακισμένου 18χρονου για τα αιματηρά επεισόδια στου Ρέντη το βράδυ της προηγούμενης Πέμπτης.

Στο μεταξύ, διασταυρωμένες πληροφορίες του real.gr, αναφέρουν πως ίχνη πυρίτιδας έχουν ανιχνευθεί και στα χέρια του 26χρονου μάνατζερ γνωστού τράπερ αλλάζοντας έτσι ολόκληρο το σκηνικό των ερευνών.

Παράλληλα αποτυπώματα του ανήλικου βρέθηκαν στον επίμαχο εκτοξευτήρα φωτοβολίδας, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζεται μέχρι στιγμής εάν πρόκειται για τη φωτοβολίδα που χτύπησε τον αστυνομικό.

Αλλωστε ο 18χρονος αδελφός του ανήλικου στην προανακριτική του κατάθεση είχε υποστηρίξει ότι αυτός εκτόξευσε την επίμαχη φωτοβολίδα την οποία είδε να κάνει γκελ στο οδόστρωμα και εν συνεχεία να καρφώνεται στο πόδι του αστυνομικού.

Ωστόσο στην ανακρίτρια διαφοροποιήθηκε από την αρχική του κατάθεση, λέγοντας ότι πια δεν είναι βέβαιος για το εάν η δική του φωτοβολίδα είναι αυτή που χτύπησε τον αστυνομικό, καθώς δίπλα του ήταν και άλλα άτομα τα οποία εκτόξευαν φωτοβολίδες.

Οσον αφορά τον 26χρονο μάνατζερ γνωστού τράπερ, ανιχνεύονται και στα δικά του χέρια ίχνη πυρίτιδας.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το συγκεκριμένο πρόσωπο δεν ήταν ανάμεσα στους προσαχθέντες από τη θύρα του κλειστού γηπέδου στου Ρέντη την επίμαχη νύχτα του σοβαρού τραυματισμού του υπαρχιφύλακα.

Ο ίδιος έδωσε γενετικό υλικό, αποτυπώματα αλλά και δείγμα από τα χέρια του στη δεύτερη κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς της ασφάλειας, όπου εκεί παραδέχτηκε ότι είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον 18χρονο μετά τα επεισόδια ο οποίος φέρεται να του είπε το τί είχε γίνει με τον αστυνομικό και για τη φωτοβολίδα που οι ίδιος εκτόξευσε.

Ο ίδιος ωστόσο υποστηρίζει ότι παρά το γεγονός ότι μετέφερε κάποια πανό στο γήπεδο, δεν συμμετείχε στα επεισόδια καθώς είχε φύγει νωρίτερα από το γήπεδο, όταν αντιλήφθηκε ότιη ομάδα των χούλιγκαν θα πραγματοποιούσε επιθέσεις στους αστυνομικούς.

Μάλιστα προέταξε ως άλλοθι την παρουσία του σε φαστ φουντ επίσης στην περιοχή του Ρέντη. Οι αστυνομικοί ερεύνησαν το άλλθι και πράγματι τον είδαν στις κάμερες του καταστήματος, πλην όμως η σημαντική διαφορά είναι ότι δεν συμπίπτουν οι χρόνοι καθώς φέρεται να προσήλθε στο κατάστημα λίγη ώρα μετά τα επεισόδια.