Ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης και η Μελίνα Νικολαϊδη έκαναν από κοινού δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες το βράδυ της Τετάρτης 13 Δεκεμβρίου.

Το ζευγάρι, συγκεκριμένα, βρέθηκε για τα εγκαίνια του νέου καταστήματος του γυμναστή.

«Εγώ πριν 4 χρόνια ξεκίνησα τις δουλειές μου για το γυμνατήριο που έχω ακριβώς από πάνω, που κλείνουμε σήμερα 4 χρόνια. Και απλά μου ήρθε η ιδέα επειδή ήταν πολύ κοντά μου και επειδή έχω και τη μάνα μου που έχει ένα ταλέντο γενικά στη μαγειρική, προσπάθησα και το πάντρεψα κάπως γιατί έπρεπε, έπρεπε να κάνω κάτι παραπάνω. Είμαι γενικά άνθρωπος που προσπαθώ και επιχειρώ» ανέφερε αρχικά ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης.

«Εγώ είμαι εδώ για να υποστηρίξω τον Αλέξανδρο. Είναι μια πάρα πολύ όμορφη επιχείρηση με φαγητά υγιεινά, μαμαδίστικα. Εννοείται πως θα ερχόταν η μητέρα μου για να στηρίξει τον Αλέξανδρο», είπε με τη σειρά της η Μελίνα Νικολαΐδη.

Σε ερώτηση για το αν μαγειρεύει καλύτερα η μητέρα του, ή η Δέσποινα Βανδή, ο personal trainer απάντησε: «Εγώ τρώω από τη μάνα μου προσωπικά, επειδή είμαι κοντά στα μαγαζιά και είμαι συνέχεια εδώ πέρα. Τώρα τα υπόλοιπα θα σας απαντήσει η ίδια».

Η σύντροφός του και κόρη της Δέσποινας Βανδή σχολίασε από την πλευρά της: «Είναι και οι δύο πάρα πολύ καλές».

Σε ερώτηση για το αν θα ήθελα να ασχοληθεί με την τηλεόραση, ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης σημείωσε: «Δεν νομίζω ότι αυτό είναι της παρούσης. Αλλά γενικά δεν κοιτάω αυτό το πράγμα, αλλά κοιτάω μόνο τα μαγαζιά μου και ευτυχώς όλα πάνε καλά. Δεν θα με ενδιέφερε να ασχοληθώ με την τηλεόραση».

Τέλος, για το αν θα συμμετείχε στο «Survivor» ο γυμναστής είπε: «Δεν νομίζω όχι, αυτή τη στιγμή το μυαλό μου είναι εδώ. Και επειδή κάνω καινούργια ξεκινήματα αν λείψω, φοβάμαι ότι δεν θα μπορέσω να έχω την προσοχή μου εδώ πέρα όπως πρέπει».

Φωτογραφία: NDPPHOTO