Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στη δολοφονική επίθεση κατά αστυνομικών στου Ρέντη, καθώς βρέθηκε πυρίτιδα στα χέρια του 18χρονου που ομολόγησε ότι έριξε τη ναυτική φωτοβολίδα, με την οποία τραυμάτισε βαρύτατα τον 31χρονο αστυνομικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 16χρονος αδελφός του συλληφθέντος φέρεται να εμπλέκεται στα επεισόδια. Οι Αρχές έχουν λάβει DNA και αναμένονται τα αποτελέσματα τις επόμενες ώρες.

Την ίδια ώρα, σε αντιφάσεις φέρεται να έχει πέσει ο μάνατζερ γνωστού τράπερ, του οποίου οι ισχυρισμοί παρουσιάζουν κενά.

«Μας είπε ότι είχε κάνει μ…», φέρεται να είπε ο αδελφός του 18χρονου

Το πρωί ο αδελφός του 16χρονου κλήθηκε να δώσει συμπληρωματική κατάθεση, καθώς βρισκόταν μαζί με τον 18χρονο στο γήπεδο.

«Μόλις γύρισε, μας είπε ότι είχε κάνει μ… Ότι πήγε να ρίξει μια φωτοβολίδα όμως αντί να τη ρίξει στον αέρα την έριξε στο πόδι του Αστυνομικού. Τη φωτοβολίδα του την έδωσε ένας άλλος που δεν τον ήξερε και του είπε να τη ρίξει προς τους Αστυνομικούς. Αυτός του έδειξε και πως θα τραβήξει το σχοινί και θα τη ρίξει», φέρεται να είπε ο ανήλικος, σύμφωνα με την ΕΡΤ.