Χριστούγεννα χωρίς μελομακάρονα και κουραμπιέδες,γίνεται; Δεν γίνεται. Είναι ίσως από τα πιο χαρακτηριστικά γλυκίσματα των Χριστουγέννων και κάθε χρόνο περιμένουμε με ανυπομονησία να τα γευτούμε και να αφήσουμε την μυρωδιά τους να κατακλύσει το σπίτι μας.

Το ερώτημα είναι όμως ένα. Πού θα φάμε τα καλύτερα και πιο γευστικά μελομακάρονα και κουραμπιέδες στην Πάτρα; Η απάντηση είναι στο πιο γευστικό αρτοποιείο της Πάτρας που ακούει στο όνομα «Παύλος & Ξερό ψωμί».

Και δε σου είπαμε και το καλύτερο. Όλα αυτά σε σούπερ τιμή με μια προσφορά που δε θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο.

Όπως κάνει εδώ και πολλά χρόνια, δείχνοντας σεβασμό στους πελάτες του και τις προτιμήσεις τους έτσι και φέτος το αρτοποιείο «Παύλος & Ξερό ψωμί» έχει την καλύτερη προσφορά των Χριστουγέννων. Στο 1 κιλό μελομακάρονα ή κουραμπιέδες, κάνει δώρο ακόμη μισό κιλό!


Με αγνά υλικά και με συνταγή που θα τρελάνει τον ουρανίσκο σας, μπορείτε να βρείτε τα γλυκίσματα των εορτών και όχι μόνον και στα δύο καταστήματα, στην πρώτη διεύθυνση Αμερικής 62 & στη δεύτερη διεύθυνση Ηρώων Πολυτεχνείου 60.

Μια εορταστική προσφορά που δε πρέπει να χάσει κανείς!


Και φυσικά μη ξεχνάτε ότι μπορείτε να βρείτε πολλά ακόμη λαχταριστά προϊόντα είτε σε γλυκές είτε σε αλμυρές γεύσεις φτιαγμένα όλα από τους ίδιους με αγάπη και μεράκι, έτοιμα να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς!

Αρτοποιείο «Παύλος & Ξερό ψωμί»

1ο κατάστημα: Αμερικής 62 - 2616007165

2ο κατάστημα: Ηρ.Πολυτεχνείου 60 - 261 300 6499

Facebook