Την προσωπική της άποψη για τον Λευτέρη Πανταζή επέλεξε να εκφράσει η Κατερίνα Καινούργιου, στον αέρα της ψυχαγωγικής της εκπομπής, στον Alpha. Αφορμή για αυτό στάθηκε μια δήλωση του Δήμου Μυλωνά για τον λαοφιλή καλλιτέχνη, ενώ η παρουσιάστρια έκανε μια αναδρομή στον χρόνο και το ξεκίνημα της στην πρωινή ζώνη.

Πιο συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καινούργιου εξομολογήθηκε πως «θέλω να πω κάτι για τον Λευτέρη Πανταζή. Δεν ξέρω αν κάνει που το λέω, αλλά θα το πω επειδή είναι σε μένα και δεν το άκουσα κάπου. Εξαιρετικός άνθρωπος, τι να σας πω. Δηλαδή, όταν πρωτοξεκίνησα, ερχόταν σε εκπομπές που κάποιοι με σνόμπαραν, ρε παιδί μου. Τότε που είχαμε ξεκινήσει στο Epsilon με τον Θέμη (σ.σ. Μάλλη) και δεν ερχόταν κανείς, καλεσμένος και αυτά».

«Πολλές φορές του μιλούσα και για τα προσωπικά μου, είμαι κοντά και στην ηλικία με την κόρη μου, επειδή έτυχε να γνωρίζει για κάποιον πρώην σύντροφο μου και μου έλεγε τη γνώμη του. Με είχε πιάσει, παιδιά, θυμάμαι μια φορά και μου είχε πει: Αν χρειαστείς το οτιδήποτε, ακόμα και οικονομική βοήθεια να θες σε κάτι, εγώ είμαι εδώ κορίτσι μου».

Δεν είχε κανένα συμφέρον ο άνθρωπος, το είχε κάνει από την καρδιά του. Γνωρίζω λοιπόν, ότι αυτός ο άνθρωπος αυτό που είπε σε μένα στη συνέχεια το έχει πει σε πάρα πολύ κόσμο και έχει βοηθήσει πάρα πολύ κόσμο. Οπότε εγώ, η Κατερίνα, γνωρίζοντας το πόσο κόσμο έχει βοηθήσει αυτός ο άνθρωπος, τον θεωρώ άγιο αν με ρωτάτε, δεν μπορώ να πιστέψω τον κ. Μυλωνά» υπογράμμισε, εν συνεχεία, η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της ψυχαγωγικής της εκπομπής στον Alpha.