Δύο ταυτότητες φαίνεται πώς είχε ο δολοφόνος της 43χρονης στη Σαλαμίνα και αυτός ήταν ο λόγος που ποτέ δεν συνελήφθη, παρότι είχε καταδικαστεί το 2019 για ενδοοικογενειακή βία κατά συρροή.

Συγκεκριμένα, το 2013 μία γυναίκα, πρώην σύντροφός του, απευθύνθηκε στις Αρχές και κατήγγειλε τον άνδρα για ενδοοικογενειακή βία, όμως, παρότι ο άνδρας αναζητήθηκε, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, δεν συνελήφθη ποτέ και έτσι, τελικά το 2019, ο άνδρας δικάστηκε ερήμην, με το δικαστήριο να τον καταδικάζει σε 1,5 χρόνο φυλακή για ενδοοικογενειακή βία κατά συρροή.

Είχε δηλώσει διαφορετικά ονόματα πατρός και μητρός

Η απόφαση ωστόσο δεν εκτελέστηκε ποτέ καθώς ο άνδρας, ο οποίος δεν προσήλθε ποτέ στο δικαστήριο, άλλαξε ταυτότητα το 2009, δηλώνοντας μάλιστα και διαφορετικά ονόματα πατρός και μητρός.

Στο δικαστήριο δικάστηκε με τα παλιά στοιχεία ταυτότητας, παρότι είχε δηλώσει απώλεια της ταυτότητάς του και έτσι η ταυτότητα που «έφερε» μέχρι τώρα είχε λευκό ποινικό μητρώο.
Υιοθέτησε ελληνικό όνομα και μετά ελληνικό επώνυμο

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha, ο 71χρονος πριν αλλάξει ταυτότητα, είχε αλλάξει το όνομά του. Συγκεκριμένα, το 1972 υιοθέτησε ένα ελληνικό όνομα, από μουσουλμανικό που είχε, ενώ το 1983 άλλαξε και το επώνυμό του και το έκανε ελληνικό...

Υπενθυμίζεται ότι ο 71χρονος την Παρασκευή αναμένεται να απολογηθεί για τη δολοφονία της άτυχης Γεωργίας.