Μία από τις μεγαλύτερες επενδύσεις που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια στην περιοχή της Πάτρας στον χώρο της μαζικής εστίασης και των εκδηλώσεων (γάμων, events, συνεδρίων κτλ) αποτελεί σίγουρα το «Αρχοντικό της Ευτυχίας».

Ο γνωστός Πατρινός επιχειρηματίας, Κωνσταντίνος Ντάσιος, αποφάσισε πριν από μερικά χρόνια να προχωρήσει σε μία επιχειρηματική δράση αξίας 3.500.000 ευρώ, δημιουργώντας έτσι ένα αρχιτεκτονικό κομψοτέχνημα που δεσπόζει στην Κρήνη του Δήμου Μεσσάτιδος.

Το ρίσκο ήταν μεγάλο, όμως, το αποτέλεσμα, παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που ταλανίζουν την εποχή, δείχνει να δικαιώνει τόσο τον ίδιο, όσο και τους συνεργάτες του.

«Το Αρχοντικό της Ευτυχίας» έχει χαρίσει μέσα από τις παροχές των άρτιων υπηρεσιών του, του καταρτισμένου επαγγελματικού δυναμικού που διαθέτει, αλλά και των πολυτελών εγκαταστάσεων του, μοναδικές αναμνήσεις  σε δεκάδες νεαρά ζευγάρια που το επέλεξαν για μία τόσο σημαντική και ξεχωριστή στιγμή της ζωής τους.

Στο κτίριο του «Αρχοντικού της Ευτυχίας» υπάρχουν:

*Μία εσωτερική αίθουσα χωρητικότητας 1.100 ατόμων όπου με τους ειδικά προσαρμοσμένους φερόμενους τοίχους μπορεί να φιλοξενήσει ταυτόχρονα δύο με τρεις γάμους, καθώς υπάρχει απόλυτη εσωτερική ηχομόνωση.

* Ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο, στον δεύτερο όροφο,  με οχτώ δωμάτια και δύο γαμήλιες σουίτες, ενώ τον εξωτερικό χώρο κοσμούν δύο πισίνες σε σχήμα καρδιάς για όσους επιθυμούν να κάνουν το γάμο τους στους θερινούς μήνες.

* Roof Garden για εναλλακτικές προτάσεις ψυχαγωγίας, σε έναν χώρο όπου μπορούν να φιλοξενηθούν συνέδρια και  συναυλίες.

Από την επιχείρηση διαμορφώνονται ειδικά πακέτα προσφορών, έτσι ώστε να μπορεί ένα γαμήλιο ζευγάρι να απολαύσει όσο το δυνατόν περισσότερες παροχές δίνονται από το «Αρχοντικό της Ευτυχίας».

Γιατί η ευτυχία σε τελική ανάλυση είναι η καλύτερη αρχοντιά…