Μια ακόμα πλατεία είναι στο τελικό στάδιο της υλοποίησης της, στην Πάτρα, με την δημοτική αρχή να προχωράει στην ανάπλαση και στην επέκταση της.

Πρόκειται για την πλατεία της Αγίας Αλεξιώτισσας στην ανατολική Πάτρα που πλέον αλλάζει όψη και γίνεται ακόμα μεγαλύτερη με περισσότερους χώρους και υποδομές για αναψυχή.

Η πλατεία αυτό πρωταγωνίστησε και στο προεκλογικό σποτ του Δημάρχου «πώς στην Πάτρα κάνουμε το ένα ευρώ, δέκα», όταν οι εργασίες βρίσκονταν στην αρχή τους. Πλέον είναι σε φάση ολοκλήρωσης και το γεγονός αυτό θα δώσει μια άλλη πνοή και στην όλη περιοχή.

Η εν λόγω πλατεία επεκτάθηκε και αναπλάστηκε συνολικά από τους εργαζόμενους του Δήμου, χωρίς εργολάβο. Δημιουργήθηκαν νέοι χώροι, μπήκε φύτευση, εξοπλισμός, ενώ το επόμενο διάστημα θα τοποθετηθεί και η νέα παιδική χαρά

Αξίζει να αναφέρουμε ότι συνεχίζονται από την δημοτική αρχή τα έργα αναβάθμισης μιας σειράς γειτονιών σε όλη την Πάτρα, τόσο αξιοποιώντας χρηματοδοτικά προγράμματα, όσο και με ίδιους πόρους, δηλαδή αποκλειστικά με τις υπηρεσίες και τους εργαζόμενους του Δήμου.