Καθολική είναι η συμμετοχή των ταξί της Πάτρας στην απεργία που ξεκίνησε από την Δευτέρα και ολοκληρώνεται την Πέμπτη, ενώ το ίδιο ισχύει για τα περίπτερα που και αυτά απήργησαν την Τρίτη.

Τα ταξί θα εμφανιστούν στους δρόμους της Πάτρας ξανά την Παρασκευή, ενώ σύμφωνα με τα όσα έχει αναφέρει ο πρόεδρος του σωματείου ιδιοκτητών – οδηγών, Γιώργος Σιδέρης θα υπάρξουν και νέες κινητοποιήσεις από τον κλάδο τους.

Όπως τονίζουν οι επαγγελματίες οδηγοί ταξί το νέο φορολογικό νομοσχέδιο τους βγάζει εκτός επαγγέλματος, την στιγμή που η κίνηση ειδικότερα στην Πάτρα που δεν έχει τουρισμό, είναι μονίμως στο ναδίρ.

Μια από τα ίδια και για τα περίπτερα. Είναι χαρακτηριστικό ότι την Τρίτη ήταν κλειστά και τα 96 περίπτερα που υπάρχουν στην Πάτρα, με τον πρόεδρο τους Παναγιώτη Ταλαγάνη να μιλάει για μια ληστρική επιδρομή του κράτους, σχολιάζοντας το νομοσχέδιο.

Η συμμετοχή και των δύο κλάδων στην κινητοποίηση που έγινε από την Πάτρα στην Αθήνα, δηλώνοντας παρών στην παράσταση διαμαρτυρίας που έγινε στο Σύνταγμα ήταν μεγάλη, ενώ τα ταξί έβαλαν τέσσερα λεωφορεία μέσα στα οποία επέβαιναν και ιδιοκτήτες περιπτέρων.