Πάνω από 80% είναι ήδη η πληρότητα στα ξενοδοχεία των Καλαβρύτων για τις μέρες των Χριστουγέννων, ενώ το ενδιαφέρον είναι εξίσου μεγάλο και για την Πρωτοχρονιά και τα Θεοφάνεια.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο πρόεδρος της ένωσης ξενοδόχων Καλαβρύτων, Κωνσταντίνος Δαφαλιάς, το ενδιαφέρον είναι μεγάλο και όλα δείχνουν ότι μέσα στις επόμενες ημέρες η πληρότητα θα αγγίξει το 100%.

Οι κρατήσεις είναι για δύο ή και τρεις διανυκτερεύσεις, ενώ οι τιμές στα ξενοδοχεία των Καλαβρύτων κινούνται σε ένα λογικό πλαίσιο, ξεκινώντας από 70 με 80 ευρώ και φθάνοντας στα 160 με 180, ανάλογα με την κατηγορία και το είδος του καταλύματος.

Ενδιαφέρον όμως υπάρχει και για τα καταλύματα βραχυχρόνιας μίσθωσης που είναι σε υψηλότερες τιμές. Στο μεταξύ, η αγορά των Καλαβρύτων, τα εστιατόρια και τα εμπορικά μαγαζιά ετοιμάζονται για τις γιορτινές ημέρες, στηρίζοντας ένα σημαντικό μέρος του τζίρου τους στις γιορτές.

Η επισκεψιμότητα αναμένεται να φτάσει στο φουλ, ενώ σε αυτό θα βοηθήσουν και οι εκδηλώσεις που ετοιμάζει ο Δήμος, έχοντας φτιάξει ένα μικρό Χριστουγεννιάτικο χωριό, ενώ θα υπάρχει παγοδρόμιο και καρουζέλ.