Στο πλαίσιο της «3ης Δεκεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία πραγματοποιήθηκε φιλικός αγώνας καλαθοσφαίρισης με αμαξίδια στο ΠΕΑ Τόφαλος μεταξύ του Αθλητικού Σωματείου ΑμεΑ Ήφαιστος και του Αθλητικού Σωματείου ΑμεΑ Ιωαννίνων.

Ο «Σύλλογος Φίλων Κλινικής Αποκατάστασης Ασθενών με Κάκωση Νωτιαίου Μυελού του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών “Δημήτρης και Βέρα Σφήκα” (Σ. ΦΙ.Κ. Α. )» εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες στους συνδιοργανωτές της εκδήλωσης Α. Σ. ΑμεΑ «Ήφαιστος» και Π.Α.Σ.Γ. Καλλιπάτειρα Πάτρας.

Το Orion Padel club και τον κ Στάθη Τσαρτόλια , για την ευγενική φιλοξενία των αθλητών μετά το τέλος του αγώνα
Τον κ. Σταύρο Μαλλιώρη διευθύνων σύμβουλος της Kreosys Ltd χορηγό του σωματείου Ήφαιστος
Τον κ. Χρήστο Σταθόπουλο, καρδιολόγο γιατρό του Α.Σ. ΑμεΑ Ήφαιστος
Την συντονίστρια του παραρτήματος ‘Καλλιπάτειρα Πάτρας’ κα. Μαρία Μανουσάκη-Μαλλιώρη η οποία έχει δείξει έμπρακτα και επανειλημμένα την στήριξή της στο Σύλλογο Φίλων για την έμπρακτη υποστήριξη της στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης το γιατρό της αναμέτρησης κ. Χρήστο Τσαρτόλια, που πρόσφερε αφιλοκερδώς τις
υπηρεσίες του
Τη Διοίκηση του ΠΕΑ Δημ. Τόφαλος
Το Δήμαρχο της Πάτρας κ. Κώστα Πελετίδη
Τον Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας κ. Χαράλαμπο Μπονάνο

Μα πιο πολύ ευχαριστούμε τους φίλους τα μέλη μας και όλους τους συμπολίτες μας που βρέθηκαν όλοι μαζί το μεσημέρι της Κυριακής στην εκδήλωση που διοργανώθηκε στο πλαίσιο της παγκόσμιας ημέρα αναπηρίας για να διεκδικήσουμε μία κοινωνία συμπερίληψης όπου θα είμαστε «όλοι διαφορετικοί και όλοι ίσοι».