Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και την Κατερίνα Νινιού έδωσε η Άννα Φόνσου. Η ηθοποιός απάντησε για τους ηθοποιούς που κάνουν 3 και 4 δουλειές, το κίνημα metoo, την Αλίκη Βουγιουκλάκη και την υιοθεσία παιδιών από ομοφυλόφιλους.

«Δεν θα μπορούσα να παίζω σε καθημερινό σίριαλ, θα έπρεπε να κλείσω το Σπίτι του Ηθοποιού. Οι ηθοποιοί πρέπει να περιορίσουν να κάνουν διαφημίσεις, σίριαλ και θέατρο μαζί, πρέπει και άλλοι ηθοποιοί να δουλέψουν. Θα έκανα καταγγελία αν ήμουν πρόεδρος του ΣΕΗ, δεν γίνεται να “πεθαίνουν” τους ηθοποιούς για να τους βάζουν σε όλα τα σίριαλ», είπε αρχικά η Άννα Φόνσου.

Η Άννα Φόνσου πρόσθεσε επίσης: «Στην εποχή μας δεν είχαμε metoo, αν σε φλέρταραν και έκαναν μία χειρονομία και δεν ήθελες δεν επέμεναν. Δεν υπήρχε να μπω στο αυτοκίνητο ενός πρωταγωνιστή χωρίς να το θέλω και να με πάει στο Ψυχικό και να με βιάσει. Κατ’ αρχήν δεν θα έμπαινα».

Στην συνέχεια η Άννα Φόνσου ανέφερε: «Υπάρχει ηλικιακός ρατσισμός, βάζουν ρυτίδες στις μικρές, γιατί εμείς δεν έχουμε followers. Αυτό ρωτάνε οι επιχειρηματίες, πόσοι σε ακολουθούν. Δεν έπαιξα ποτέ με την Αλίκη Βουγιουκλάκη γιατί δεν ήθελα να χαλάσω την φιλία μας. Η Αλίκη ήταν αδερφή μου. Μου πρότεινε να παίξω ένα χρόνο μόνη μου στο θέατρο Αλίκη».

Κλείνοντας, η Άννα Φόνσου είπε: «Δεν με ενδιαφέρει εάν παντρευτούν ή κάνουν τελετή. Όλοι οι φίλοι μου είναι ομοφυλόφιλοι, αλλά για τα παιδιά έχω μία ευαισθησία. Σκέφτομαι ότι έχουν τη δυνατότητα να τα μεγαλώσουν καλά, όμως έχουν σκεφτεί τι πλήγμα είναι για τα παιδιά στο σχολείο εάν πουν κάτι τέτοιο; Είμαι κατά εγώ, μπορεί να κάνω και λάθος, αλλά δεν το εγκρίνω».