Στο επίκεντρο του ρεπορτάζ βρίσκεται από χθες ο Γιάννης Στάνκογλου, σχετικά με την προσωπική του ζωή. Συγκεκριμένα, από χθες το πρωί τηλεοπτικές εκπομπές ανέφεραν ότι ο σπουδαίος ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί στο «Ναυάγιο», είναι εδώ και αρκετό καιρό ζευγάρι με πασίγνωστη παρουσιάστρια, που μάλιστα, αν μαθευτεί, θα τρέχουν και δεν θα φτάνουν οι παπαράτσι.

Όλα αυτά, φυσικά, χωρίς κάποιος να αναφέρει το όνομά της πουθενά. Ούτε στις εκπομπές, ούτε στα social, ούτε στα sites. Δεν πέρασαν λίγες ώρες και στο παιχνίδι μπήκε και η Φαίη Σκορδά, αφού χωρίς να ερωτηθεί, μπήκε στη διαδικασία να απαντήσει για το αν είναι εκείνη η παρουσιάστρια.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν αποκάλυψαν ονόματα. Όταν είσαι διακριτικός κι έχεις ένα ρεπορτάζ, προσπαθείς να το πεις όσο πιο διακριτικά μπορείς» είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά. Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, θέλοντας να κάνει πλάκα, τόνισε πως η νέα σχέση του Γιάννη Στάνκογλου είναι η Φαίη Σκορδά! «Αν δεν ήθελες να το πω, Φαίη μου, ας μου το έλεγες. Δεν φταίω εγώ που πήγαινες με το αγόρι σου κι έτρωγες τα Σαββατοκύριακα» είπε με χιούμορ ο Λάμπρος Κωνσταντάρας. Η Φαίη Σκορδά, πάντως, τόνισε κοιτώντας την κάμερα: «Εγώ, πάντως, δεν είμαι. Παιδιά, εγώ δεν είμαι».

Η Σάσα Σταμάτη επικοινώνησε με το δημοφιλή ηθοποιό, ο οποίος όχι μόνο δεν είχε ιδέα γι’ αυτό που του μετέφερε, αλλά δεν είχε δει καν τι είχε ειπωθεί στις εκπομπές.

«Σάσα, είμαι μόνος μου, καραμόνος μου. Δεν έχω καμία σχέση με καμία παρουσιάστρια. Δεν ξέρω πραγματικά τι μου λες. Δεν έχω παρακολουθήσει τι έχει ειπωθεί. Βρείτε μου ποια είναι η παρουσιάστρια που έχω σχέση, για να τη μάθω κι εγώ!», είπε ο Γιάννης Στάνκογλου στην εφημερίδα On Time και τη Σάσα Σταμάτη.

Ο χωρισμός

Να σημειώσουμε ότι ο Γιάννης Στάνκογλου δεν αναφέρεται στην προσωπική του ζωή. Ακόμη και το διαζύγιό του το μάθαμε από τον ίδιο τρία χρόνια αφότου συνέβη. «Δεν είναι εύκολο πράγμα να χωρίζεις, ειδικά με έναν άνθρωπο που πραγματικά αγαπάς, που πραγματικά τον έχεις ερωτευτεί βαθιά, που έχεις μεγαλώσει μαζί. Αλλά, από τη στιγμή που δεν μπορεί να εξελιχθεί κάτι, είναι καλύτερο να πενθήσεις όσο χρειαστεί και απλά να συνεχίσεις να τον έχεις στη ζωή σου, υπάρχουν και δύο παιδιά».

Ο χωρισμός του απασχόλησε τα φώτα της δημοσιότητας έπειτα από τρία χρόνια και όταν το ανακοίνωσε ο ίδιος. «Δεν είναι δύσκολο να το κρατήσεις κρυφό. Δεν είμαι άνθρωπος που θέλω να είμαι στα περιοδικά και στα πρωτοσέλιδα. Θα μπορούσα να πάρω ένα τηλέφωνο. Ξέρω πολλούς ανθρώπους που λένε “ελάτε να με βρείτε, θα είμαι εκεί”. Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος, κάνω αυτή τη δουλειά για τους δικούς μου λόγους. Το θέλαμε και οι δύο να μη μαθευτεί. Ήμουν και στη φάση μετά “Μελισσών”, θα έβγαιναν τα περιοδικά, θα έβγαζαν (το θέμα). Δεν ήθελα τα παιδιά μου να μάθουν για το χωρισμό πηγαίνοντας έξω από ένα περίπτερο» είχε πει χαρακτηριστικά.