Ο αθλητικός σύλλογος ΑΣΤΡΑΠΗ Πατρών ξανά στους κορυφαίους της Ελλάδας, και αυτή την φορά στο πανελλήνιο κύπελλο "Γεώργιος Βολαρης 2023", έλαβαν μέρος,την πρώτη ημέρα των αγώνων παρασκευή , οι παρακάτω αθλητές.

Χρυσό μετάλλιο- Διαμαντοπούλου Παναγιώτα
Έπειτα από τέσσερις καταπληκτικούς αγώνες νίκησε όλες τις αντιπάλους της σχεδόν σε όλους τους γύρους με τεχνικό knockout με διαφορά 12 πόντων ( point gap)

Αξίζει να σημειωθεί πως τον προηγούμενο μήνα, η αθλήτρια βγήκε πρώτη στο διασυλλογικό πανελλήνιο πρωτάθλημα κατακτώντας δύο χρυσά μετάλλια για την φετινή χρονιά, παραμένοντας αήττητη

Χάλκινο μετάλλιο - Κολοκύθας Θεόδωρος
Αν και συμμετείχε για δεύτερη φορά σε επίσημους αγώνες, κατάφερε έπειτα από δύο νίκες να εξασφαλίσει το χάλκινο μετάλλιο, κάνοντας μια αξιόλογη εμφάνιση χάνοντας στο τελευταίο κλάσμα του δευτερολέπτου την πρόκριση για τον τελικό.

Μανωλοπούλου Ανδρομάχη Πέμπτη θέση
Η αθλήτρια πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση, κερδίζοντας τον πρώτο αγώνα μια αρκετά δυνατή αντίπαλο, ωστόσο δεν κατάφερε να προκριθεί.

Φαλιερης Βασίλειος, Πέμπτη θέση άλλη μια εξίσου αξιόλογη εμφάνιση, χάνοντας οριακά και τους δύο γύρους, αποκομίζοντας έτσι μια αρκετά σημαντική εμπειρία η οποία θα βοηθήσει την εξέλιξη του στο άθλημα.

Ασημακοπούλου ελπίδα, η αθλήτρια έκανε μια εξαιρετικά καλή εμφάνιση με αξιοσημείωτη την προσπάθεια που κατέβαλε για να προκριθεί.

Στο πλευρό των αθλητών, βρίσκονταν οι προπονητές του συλλόγου ΑΣΤΡΑΠΉ, Χρήστος Βασίλειος Αντωνάκοπουλος και Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, εμψυχώνοντας και στηρίζοντας τους αθλητές μέχρι την τελευταία στιγμή.

Το Δ.Σ του συλλόγου ευχαριστεί το παραδοσιακό παντοπωλείο Στασινόπουλος, σημαντικό χορηγό της Αστραπής καθώς και τους γονείς των αθλητών που με την βοήθεια τους συμβάλουν στην απόδοση και στις επιτυχίες των παιδιών.

Χρυσός ξανα και κυπελλούχος Ελλάδος αυτή την φορά ο Αποστόλης Παναγόπουλος, έπειτα από πέντε αγώνες.

Μέσα σε δύο μήνες ο αθλητής συμμετείχε σε πέντε διοργανώσεις στο εξωτερικό αλλά και στην Ελλάδα, καταφέρνοντας να κερδίσει μετάλλιο και στις πέντε από αυτές ( χρυσό πανελλήνιο κύπελλο, χάλκινο βαλκανικό πρωτάθλημα, χρυσό στο G1 της Σουηδίας , Χρυσό στο G1 της Ρουμανίας , Χάλκινο στο G1 του Μαυροβουνίου).
Επίσης για την φετινή χρονιά πήρε το double δηλαδή χρυσό στο πανελλήνιο πρωτάθλημα και χρυσό στο πανελλήνιο κύπελλο, μένοντας αήττητος στις δύο πιο σημαντικές διοργανώσεις της χώρας. Αυτό το αποτέλεσμα οφείλεται στην σκληρή δουλειά και προπόνηση που γίνεται στον σύλλογο, στην συνεργασία του με τους προπονητές ( Χρήστο Αντωνακόπουλο και Κωνσταντίνο Αντωνακόπουλο) αλλά και στην στήριξη των γονέων του.
Οι προπονητές του αθλητή δηλώνουν υπερήφανοι για τις αποδόσεις του αλλά και για την συνεχή του προσπάθεια.

Ο Α.Σ ΑΣΤΡΑΠΗ ευχαριστεί τον χορηγό "παραδοσιακό παντοπωλείο Στασινόπουλος".
Επίσης ευχαριστεί το Μανωλόπουλος travel και τον Νικήτα Καννά .

Αξίζει να σημειωθεί πως έως τώρα η ΑΣΤΡΑΠΗ είναι ο μοναδικός σύλλογος της Πάτρας που κατάφερε να κερδίσει δύο χρυσά μετάλλια στο πανελλήνιο κύπελλο , γεγονός που αποδεικνύει το υψηλό επίπεδο τόσο των αθλητών της όσο και των προπονητών που την απαρτίζουν.

Η αυλαία τουΠανελλήνιου Κυπέλλου Γεώργιος Βόλλαρης κλείνει με άλλο ένα χρυσό μετάλλιο για τον Α.Σ. Αστραπή.

Μπακλέση Βασιλική: Στην κορυφή του βάθρου ανέβηκε για τρίτη συνεχόμενη φορά σε πανελλήνιο κύπελλο μετά από 2 αγώνες. Με μία επίδοση αντάξια της σκληρής δουλειάς έδειξε πως έχει πολλά να δώσει και στοχεύει σε ακόμα περισσότες πρωτιές.

Καρνέζης Νικόλας: Την 5η θέση κατέκτησε μετά από έναν πολύ δύσκολο αγώνα που δεν τον άφησε να διεκδικήσει μια θέση στο βάθρο. Παρ'όλα αυτά η εμπειρία που κέρδισε θα του φανεί πολύ χρήσιμη σε επόμενα πρωταθλήματα.

Οι προπονητές που ήταν στο πλευρό των αθλητών Χρήστος Βασίλης Αντωνακόπουλος και Κωνσταντίνος Αντωνακόπουλος είναι περήφανοι για ακόμα μια φορά για τις διακρίσεις των αθλητών μας.