Σε ερωτήσεις των ακολούθων της στο Instagram απάντησε η Τζούλια Αλεξανδράτου την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου και πολλοί τη ρώτησαν, αν θα έκανε δεύτερο παιδί.

Το μοντέλο που έχει ήδη μια κόρη, την Πάρις, απάντησε με ένα μακροσκελές μήνυμα σε σχετικές ερωτήσεις, γράφοντας, μεταξύ άλλων, ότι θα αποκτούσε παιδί και με γκέι φίλους της.

Πιο αναλυτικά, η Τζούλια Αλεξανδράτου έγραψε σε Instagram story:

«Θα έκανα παιδί και με γκέι. Έχω πολλούς φίλους γκέι που λατρεύω κ που έχουμε συζητήσει στο παρελθόν το θέμα. Αν δεν μπορούσα να κάνω παιδί, μπορεί κ να υιοθετούσα, είτε κινεζακι, ή μαυράκι, ή οποιοδήποτε παιδάκι που θα είχε ανάγκη. Μην μπερδευόμαστε λοιπόν.

Η απόκτηση ενός παιδιού, δεν έχει σχέση με τις ανθρώπινες σχέσεις. Οι άνθρωποι σήμερα είναι, αύριο δεν είναι. Το παιδί πάντα θα είναι. Μην μπερδεύουμε τις δουλειές, το παιδί, τις σχέσεις. Δεν ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ το ένα με το άλλο. Εξάλλου, δεν ξέρεις ο άλλος, ποσό στρέιτ θα σου βγει».

Στη συνέχεια, το μοντέλο έγραψε σε άλλη ακόλουθό της που της είπε ότι «στόχος είναι τα λεφτά», πως: «Σήμερα όλοι οι άντρες είναι γκέι» και σε άλλη διαδικτυακή ακόλουθό της, που τη ρώτησε αν έχει συνευρεθεί με ομοφυλόφιλο, η Τζούλια Αλεξανδράτου απάντησε «Φυσικά».