Στην αποστολή της εθνικής ομάδας συμμετείχαν δύο δύο παμπαίδες και δύο παγκορασίδες, που έχουν γεννηθεί μετά τις 31/12/2010. Οι 12χρονοι Σπύρος Φουσέκης του ΑΕΣ Ίκαρος Καστριτσίου και Απόστολος Βατσακλής του ΣΠΑ Λυκόβρυσης Πεύκης, η 12χρονη Αφροδίτη-Ιωάννα Σαρικάκη του ΓΑΣ Ελευσίς και η 11χρονη Αναστασία Μιχάλαρου από τον Α.Σ. Πρόοδος Βουτζάς Ραφήνας. Και τα τέσσερα παιδιά είναι σε υψηλές θέσεις στους ελληνικούς πίνακες αξιολόγησης της παμπαιδικής κατηγορίας.

Ο Φουσέκης είναι νούμερο 8 στον ελληνικό πίνακα αξιολόγησης παμπαίδων και το 2022 ήταν πρωταθλητής Ελλάδας στο διπλό της κατηγορίας του. Η Μιχάλαρου κατέχει τη 2η θέση στον πίνακα των μίνι παγκορασίδων και την 9η σε εκείνο των παγκορασίδων

Είναι η 31η χρονιά, που διεξάγεται το τουρνουά και περιελάμβανε το ομαδικό (με μικτές ομάδες), το απλό αγοριών και το απλό κοριτσιών. Ως υπεύθυνοι για την τεχνική καθοδήγηση των δύο ελληνικών ομάδων είχαν δηλωθεί ο Λουίτζι Σκέμβρης από την Πρόοδο Βουτζά Ραφήνας και η Λουκία Γιανναδάκη από τον ΣΠΑ Λυκόβρυσης Πεύκης.

Την Ελλάδα 1 στο Mixed U12 Team Event συγκρότησαν ο Φουσέκης και η Μιχάλαρου με προπονητή τον Σκέμβρη.

Από πλευράς αποτελεσμάτων ,με την Μιχαλάρου Αναστασία κατέκτησαν την 7η θέση στο ομαδικό (GRE1) σε 29 ομάδες που έλαβαν μέρος.

Στο ατομικό ο Σπύρος Φουσέκης μπήκε στη 16άδα με 2 νίκες 1 ήττα στον όμιλο.Στα παιγνίδια knock-out η κλήρωση δεν τον ευνόησε, αγωνίστηκε με τον δεύτερο αθλητή της Ιταλίας (που βγήκε 2ος στο τουρνουά) και δεν τα κατάφερε όπως ήταν αναμενόμενο.

Οι εμπειρίες που αποκόμισε ο διεθνής αθλητής είναι το μεγαλύτερο κέρδος για αυτόν και τους προπονητές του, οι οποίες θα τους βοηθήσουν στο απότερο μέλλον με κύριο στόχο την τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος παμπαίδων -παγκορασίδων που θα γίνει τον προσεχή Απρίλιο στην Πάτρα.