Η Μαρία Κορινθίου βρέθηκε καλεσμένη της Τζένης Θεωνά στην εκπομπή «Μαμα-δες» της ΕΡΤ1. Μέσα σε όλα, μάλιστα, η εντυπωσιακή ηθοποιός αναφέρθηκε στην μακρόχρονη σχέση και συμβίωση με τον σύζυγο της, Γιάννη Αϊβάζη καθώς και την δύσκολη περίοδο που βίωσε πριν από δύο περίπου χρόνια.

Ειδικότερα, η Μαρία Κορινθίου εξομολογήθηκε αρχικά πως «έμεινα έγκυος στον ενάμιση μήνα σχέσης και πήρα τη γενναία απόφαση να κρατήσω το παιδί γιατί σκεφτόμουν και να μην την πάρω. Ήθελα να κάτσω να ηρεμήσω, να σκεφτώ ο Γιάννης με έκανε να αισθανθώ ασφάλεια. Κλειδωνόταν στο δωμάτιο, έκλαιγε και μου έλεγε: ότι αποφασίσεις, εγώ μαζί σου είμαι».

«Ο πρώτος καιρός με το παιδί ήταν δύσκολη περίοδος. Αλλάζει τελείως η ζωή σου όταν έρθει το παιδί. Αλλάζει η γυναίκα, δεν είναι ίδια. Είναι σαν να της πατάς το κουμπί και σοβαρεύει».

«Πριν από 2,5 χρόνια ήμουν σε ένα πολύ σκοτεινό κομμάτι της ζωής μου. Είχα πολύ θυμό, με εκνεύριζαν τα πάντα… Κάποια στιγμή έκανα πίσω και λέω «ώπα, τι κάνεις;». Γύρισα στον Γιάννη και του είπα «από εδώ και στο εξής το μονοπάτι μου θα είναι εντελώς διαφορετικό». Έκανα τεράστιο ψυχικό ξεσκαρτάρισμα. Έχω ηρεμήσει, άλλα πράγματα έχουν σημασία σε αυτή τη ζωή. Αγάπη, αγάπη, αγάπη» πρόσθεσε επίσης, με χαμόγελο, η Μαρία Κορινθίου στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη.