Συνέντευξη στην εκπομπή «I Love Σου Κου» και τον Τάσο Μπιμπισίδη έδωσε ο Δημήτρης Σαμόλης. Ο ηθοποιός, σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση, αναφέρθηκε στην αγάπη που δεν έλαβε στα παιδικά του χρόνια.

«Το παιδικό μου όνειρο ήταν να γίνω σταρ. Όλα τα καταπιεσμένα παιδάκια που δεν έχουμε λάβει αγάπη από το περιβάλλον μας, θέλαμε να γίνουμε αστέρια για να μας αγαπήσει ο κόσμος. Ήμουν καταπιεσμένο παιδί, δεν πήρα την αγάπη που πρέπει να παίρνει ένα παιδί.

Το παιδί θέλει αποδοχή, αγάπη και αυτά δεν τα πήρα στο βαθμό για να είμαι ένα υγιές παιδί, οπότε έχω τραύματα. Στους γονείς μου επικοινώνησα την έλλειψη αγάπης που ένιωθα. Είναι κάτι που το διαπραγματευόμαστε μέρα με τη μέρα», είπε αρχικά ο Δημήτρης Σαμόλης.

Ο Δημήτρης Σαμόλης είπε στη συνέχεια: «Όταν τα άλλα παιδάκια έπαιζαν ποδόσφαιρο, εγώ πήγαινα στο θέατρο και έπαιζα με την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Ήμουν ένα παιδί που δεν έπαιζα μπάλα κι έκανα παρέα με κορίτσια. Αυτό από μόνο του ήταν θέμα, με κορόιδευαν στο σχολείο. Το τραύμα θα είναι πάντα τραύμα».

Για τις Άγριες Μέλισσες, ο Δημήτρης Σαμόλης είπε: «Δεν με κάλεσαν, εγώ αυτοπροτάθηκα. Είδα το πρώτο επεισόδιο και πήρα τον έναν σκηνοθέτη και του είπα ότι θέλω να παίξω στη σειρά. Πέρασα 3-4 οντισιόν και με πήραν».